úterý 18. dubna 2017

Šatní tyč kulatá

Kulatá plastová podpěra na kulaté šatní tyče o průměru mm. Podpěra se naráží do otvoru o průměru mm. Na podpěře není dále provedena povrchová úprava. Tyč šatní Ni 1m kulatá průměr 25mm.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.

Kč bez DPH 9Kč s DPH. K č bez DPH 18Kč s DPH. Pro výrobu hraček, speciálních výrobků ze dřeva a nebo výrobu nábytku, jsou nezbytným pomocníkem dřevěné hůlky.


Jsou vyráběny v hladkém nebo rýhovaném provedení. Ostatní Kód dodavatele: 39. Nabízíme šatní tyče v metráži, kruhového nebo oválného průřezu a příslušenství k nim.


Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností.

Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. Vzhledem k výši přepravného nejsme schopni lištu dodat přepravní službou. Kovová, boční chromovaná podpěra šatní tyče, určená k přišroubování. Balení neobsahuje vruty k uchycení.


Schachermayer verwendet Cookies, um die Webseite Ihren Bedürfnissen anzupassen. Um das Partnerportal nutzen zu können, müssen Sie diese Meldung akzeptieren. Případně je možné lišty nakrátit, aby se vešly do délky 240cm.


Tento požadavek lze zadat do poznámky objednávky. Tato šatní tyč je obzvlášť praktická. Patří k sadě příslušných nosníků, kluzáků a koncovek, lze ji snadno namontovat ke stěně. Sklopné šatní tyče, dratenyprogram. PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Ocelová oválná šatní tyč , povrchová úprava formou galvanického pokovení. Tyč od HOMEWARE v barvě ušlechtilé oceli. Blum TandemBoX Aventos Aventos HK Aventos HF Aventos HK-S Aventos HK-XS Tandem BLUM částečné výsuvy STANDART BLUM závěsy Dřezy a b. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Ocelová kulatá šatní tyč , povrchová úprava formou galvanického pokovení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rádi vám tyče nakrátíme na požadovanou délku, ale jsme vázáni celkovou délkou tyče (m) a maximálními rozměry balíku. Upozornění: lze použít s protiskluzovou ochranou šatní tyče obj.


Velkoobchod zámků, kování, poštovních schránek a dalšího materiálu pro stavební a nábytkářský průmys.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения