pátek 21. dubna 2017

Bezlepkové zákusky praha

Specializujeme se na výrobu bezlepkových zákusků, dortů a cukroví. A co si budeme nalhávat, pečení bez těchto „základních“ látek není vůbec snadné – kdo zkouší, ví, o čem je řeč. Dorty bez lepku, bez cukru, bez mléka a vajec.


Využijte naši valentýnskou sadu: za 5Kč získáte k dortu láhev vína Torres San Valentín Parellada, tři tulipány, vaše vyznání lásky v okrasné obálce a dodání po Praze zdarma. Pečeme z bezlepkové směsi, která obsahuje: rýžovou mouku, pohankovou mouku, kukuřičnou mouku, bramborový a tapiokový škrob, xanthan a sůl. Ve výrobě se nám velmi osvědčila.

Vítejte v naší virtuální bezlepkové cukrárně a pekárně! K výrobě nepoužíváme kupované směsi, ale většinu mouk si mícháme sami dle našich vlastních receptur a vyzkoušených poměrů. Vše vyrábíme ručně, nepoužíváme žádné doplňkové technologie, protože chceme, aby každý kus byl originál a abychom zachovali.


Nechte se unášet jemným těstem, lahodným ovocem nebo čokoládou a užijte si každé sousto dortu bez lepku na maximum. Vybíráme nejlepší produkty na trhu a spolupracujeme s prvotřídními českými i zahraničními dodavateli bezlepkových potravin. Naším cílem je nabízet kompletní sortiment potravin určených pro bezlepkovou dietu v té nejlepší kvalitě a čerstvosti – od A do Z. Dorty a zákusky připravujem z tradičních a kvalitních surovin to znamená z pravého másla, šlehačky a čokolády.


Dále v naší nabídce naleznete napřiklad zákusky z bezlepkových surovin.

Termín dodání pohoštění si určíte sami - uveďte jej do poznámky! LUMI Dobroty na Vaši oslavu - Rozvoz Praha a okolí Už nemusíte obíhat obchody! Nabízíme rozvoz Praha ve Vámi udaný termín. VZPOMÍNKA NA VÍDEŇ čokoládový.


Styl Sachru - čokoládový korpus, čokoládový krém, meru. Naše kavárna - cukrárna na Praze Vám nabízí milé a útulné prostředí, zařízené ve stylu let první třetiny dvacátého století, a především podle receptů z kuchařek našich babiček zde upečené domácí zákusky , dorty, ale i bezlepkové dorty a zákusky , též i koláče. Minidezerty jsou skvělým doplňkem ke kávě či odpolednímu čaji.


Objednat možno též svatební dorty. Dopřejte si lehkou sladkou svačinu v Apetit Praha. Využijte také zakázkové výroby a nechte si dovézt své oblíbené zákusky na oslavu či firemní večírek. Kokosová roláda s jahodami.


Ak vám neostáva veľa času, ale máte chuť na sladké alebo k vám čo nevidieť príde návšteva, tak by ste určite mali skúsiť túto rýchlu roládu, ktorú máte hotovú do minút. Daly jsme si v redakci tu práci, že jsme cukrárny v Praze samy obcházely, ptaly jsme se svých kamarádů a kamarádek a nakonec jsme ze zjištěných informací sestavily TOP míst, na která bys měla zamířit, když se to zrovna hodí nebo když tě jen tak přepadne mlsná. Cukrárna se specializací na bezlepkové zákusky a dorty.


V naší výrobě používáme tradiční cukrářské recepty a suroviny, tak aby naše dorty, zákusky i deserty chutnaly stejně jako chutnaly zákusky ve vašem dětství jen s tím. Tyhle recepty jsou tak dobré, že si na nich pochutnají i ti, kteří se lepku vyhýbat nemusí. V každém případě je bezlepková varianta dezertů lehčí a zdravější, takže pokud chcete mlsat zdravěji, zkuste některý z našich dezertů.


Pomerančové smažené kuře Smažený kuřecí řízek s vůní pomeranče a balzámového octa.

Budete překvapeni, jak chutný náš bezlepkový recept je! Najděte svůj bezlepkový recept! Každoročně připravujeme Fórum celiaků - Gluten Free Prague Expo, kde vedle odborných přednášek můžete navštívit stánky výrobců a prodejců bezlepkových výrobků, a v prosinci pořádáme Vánoční bezlepkový trh.


Bezlepkové recepty Recept týdne. Dobrý den, Vaše bezlepkové pečivo pravidelně kupují ve zdravé výživě Zdraví na dlani v Ostravě Porubě. Je nejlepší ze všech, které jsem kdy jedla. A včera jsem byla ve Vaší jídelně v Novém Jičíně poprvé.


Došla jsem do bezlepkového ráje. Jídlo bylo vynikající, celá rodinka se jen oblizovala. Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek.


Pohyb, sport a cvičení. Sortiment je pestrý tak, abychom uspokojili co nejširší počet zákazníků. Zákusky moderní italské i tradiční české.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения