čtvrtek 27. dubna 2017

Povlečení mikroflanel 140x220

Mezi oblíbené barvy patří šedá, modrá a fialová. Z motivů zase květiny nebo vánoční povlečení. Pamatujete si, jak jste si jako malé děti představovaly, co všechno budete mít jako dospělí? Tu velkou postel, jako rodiče. Nejméně 140x2centimetrů, to je jasné.


Povlečení mikroflanel 140x220

A pak taky to krásné povlečení , co měli vaši. Hebké, luxusní, prostě pro dospělé. Teď dospělí jste a můžete si svou postel vyladit do nejmenšího. Nabízíme českou kvalitu za rozumnou cenu.


Podívejte se na naší nabídku povlečení a nakupte online! Pro milovníky tepla a pohodlí. Proč koupit povlečení z mikrovlákna?


Povlečení mikroflanel 140x220

Je odolné, příjemně chladí i hřeje, rychle schne a nemusí se žehlit. Díky tomu, že je vyrobené ze 1 polyesteru, ho lidé kupují také pro alergiky. Povlečení mikroplyš a mikroflanel na 4home. Pořiďte si kvalitní povlečení z mikrovlákna na FAVI.


Velmi oblíbené je povlečení z mikroplyše. Mikroplyšové povlečení se stává čím dál více oblíbené. Materiál je velice hebký a jemný. Je odolný vůči bakteriím a roztočům, takže vhodná alternativa pro alergiky. Velmi příjemné povlečení s kratším a hustějším chlupem a zapínáním na zip.


Jemné, hřejivé, rychleschnoucí povlečení mikroflanel. Ale jedná se mikroflanelové povlečení. Rozdíl mezi tímto povlečením je, že na povlečení mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je povlečení výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje.


Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Ložní povlečení je rozděleno na mikroplyšové a mikroflanelové protože většina zákazníků zná pouze pojem mikroplyš a po naskladnění povlečení do sekce mikroflanel se v podstatě neprodávalo i když je lepší. V podstatě se jedná o marketingoví tah, i když chápu, že někomu to může motat hlavu.


Mikroflanelové povlečení je tou nejlepší volbou na zimu. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Už nikdy se ho nebudete chtít vzdát. V naší nabídce naleznete prodloužené povlečení bavlněné, krepové, saténové, flanelové či damaškové. Veškeré prodloužené povlečení 140x2je české výroby.


Omakem připomíná kožešinu plyšového medvídka a jistě jej znáte z dětských hraček, které mají děti rády k mazlení. Prodloužené povlečení 140x2Pokud jste vyšší postavy, pak je pro vás prodloužené povlečení to pravé ořechové. Prodyšné, rychleschnoucí, snadná údržba, ZIPOVÝ UZÁVĚR. Lůžkoviny šijeme obvykle se zapínáním na zip, či knoflík.


Povlečení mikroflanel 140x220

Pokud si přejete atypické rozměry, nebo povlak navíc prosím kontaktujte nás. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения