pátek 14. dubna 2017

Průtokový pasterizátor

Hlavní rysy: Nápoj je v trubkové spirále, která je obklopena horkou vodou. Dvojité stěny s tepelnou izolací. GPBBF-300MG je vysoce kvalitní pasterizátor s integrovaným plnicím systémem BAG-IN-BOX. Pasterizátor je vyhříván plynem.


Zařízení pro pasterizaci nápojů.

Velmi jednoduchý pasterizátor navržený jako skříňka. Plněné a uzavřené lahve jsou umístěny do komory, úroveň. Ojedinělý televizní projekt o běžném životě. Vpodvečer od pondělí do pátku můžete sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Vnbsp;hlavní roli několik rodin, jejichž životy každý den nabízí něco nového.


Prožijte tak snbsp;postavami jejich každodenní starosti, nové lásky, narození dětí i krachy vztahů. Můžete to totiž být i vy, může to být i vaše ulice. Tunelová pasterizace piva Láhve jsou dodávány prostřednictvím speciálních Izolovaný tunelový dopravník tam, kde jsou Ohřátá vodou Ve třech pásmech (zóna předehřívání, pasterizační zóna a chladicí zóna).

Volitelný objem plnění. Jsme specialisti na repasovaná technologická zařízení z oblasti nápojové techniky. Dokážeme pro vás zajistit a kvalifikovaně dodat zejména technologie pivovarů, mlékáren, stáčecí zařízení do skla, PET či Tetra Pak a další související potravinářské technologie. Nabízíme k prodeji celonererezový průtokový minipaster od českého výrobce Tenez. My jej provozovali na pasteraci mléka, nicméně stroj je vhodný pasterizaci jakéhokoliv tekutého obsahu.


Průtokový pastér piva Konkrétní řešení je přizpůsobeno požadavkům zákazníka (výkon, automatizace a chladící média- glykol, solanka nebo ledová voda). Dodávka kompletního pastéru sestáva z deskového výměníku ALFA LAVAL - MFHC, deskový výměníku pro ohřev horké vody ALFA LAVAL CB, vyrovnávacího tanku a nerezového sanitačního čerpadla. Video s pasterizátorem Milky FJ Eco Mini: pastér na mléko.


Stroje - Kotel nerez bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Mlékárenské stroje - inzerce.


Nerezové vybavení pro mlékárny- sýrárny.

Potravinářský objemový Pastér o objemu 3litrů. Jednotankový mléčný automat-chladnička. Prodám nový pasterizační kotel. Objem 200l, 15kW, 400V, řízeno termostatem.


PUR pěna za příplatek) Motorové míchání. Záruka let na nádobu. Nejlevnější e-shop modelypocitace. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения