středa 12. dubna 2017

Focaccia recept s italem v kuchyni

Mísu přikryjeme utěrkou a necháme odstát v teple, aby těsto řádně nakynulo. Až bude těsto nakynuté, vypracujeme z něj dva bochánky, ze kterých pak rukou vytvoříme dvě silnější placky. V míse rozšleháme tři celá vejce a dva žloutky, přidáme na. Spojíme s moukou, přidáme špetku soli, pokapeme olivovým.


Focaccia (čti fokača) je tradiční italský chléb.

Ital v kuchyni popisuje přípravu chleba focaccia ve variantě s olivami, dále pak se sušenými rajčaty, s bramborem, kapari a rozmarýnem. Podává se jako příloha k různým pokrmům, můžete ji ale také plnit, skvěle chutná se sýrem a parmskou šunkou. Grilovaná makrela s gurguglione. Toskánský jablečný koláč.


Vzniklé těsto rozdělíme na čtyři bochánky, zabalíme do folie a necháme alespoň hodin odležet v lednici. Do žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme sníh. Piškoty namáčíme do kávy smíchané s Amarettem, jen rychle, aby se nerozmáčely.

Skládáme do formy – piškoty, krém, piškoty, poslední vrstvu krému posypeme kakaem. Stránky pořadu televize Prima obsahující videorecepty. Nalaďte se na léto strávené u moře a upečte si pravou italskou delikatesu – focacciu. Na její přípravu vám postačí pouze tři základní suroviny – mouka, voda a kvasnice.


Díky těmto nenáročným surovinám se jí kdysi přezdívalo „chléb chudých“. Dnes je focaccia oblíbenou pochoutkou. Presne tento recept jsem take zkousel, nicmene z jednou takove davky (sitalem v kuchyni ). Probelm ale byl, ze testo se priserne lepilo a ja musel nechat celou placku, kterou se mi horkotezko povedlo vylit z hrnce na plech. Nechal jsem kynout asi 40min. Jako prisada tam byly pouze olivy a susena rajcata.


Nevite v cem by mohla byt chyba ze to tak. Každý region v Itálii má svou vlastní verzi receptu. Ta focaccia dělá perfektní předkrmy , a je ideálně servírovaná s dipem.


Kuchař Emanuele a jeho škola vaření. Majkl má rád tyto dva dipy: 1. Jak připravit italský chléb focaccia ?

Můžete ho mít třeba s olivami či rajčaty. Domácí housky – klasický recept z 80. S Italem v kuchyni Sugo pomodoro.


Kuchyňa vám prináša recept na taliansku chlebovú placku z kvásku. Vo videu je presný postup prípravy tejto obľúbenej pochúťky. Veríme, že náš recept si uložíte do svojej. V této on line kuchařce naleznete mnoho receptů vhodných pro každou příležitost.


Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. V rámci experimentu jsem do těsta jednou zaválela nadrobno nakrájenou cibulku nebo trochu uzeného masa či šunky. Foccacia - chléb chudých se podáváme jako teplá či studená chuťovka, ne však starší než jednoho dne! Uploa share, search and download for free.


Credit allows you to download with unlimited speed. Jelikož ale bílé pečivo moc nemusím, udělala jsem jednu bílou a jednu celozrnnou. Otestovali jsme je pak obě a mám nakázáno od pana F. Foto: Chléb v hlavní roli.


Oblíbený kuchař Emanuele se vrací s novou dávkou receptů ze slunné Itálie - nebudou chybět ani zajímaví hosté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения