čtvrtek 13. dubna 2017

Cementovlaknita deska

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Mají široké využití a společně se sádrokartonovými deskami patří k nejvyužívanějším produktům v oblasti stavebnictví. Hlavní předností je nízká hmotnost, vysoká odolnost proti mechanickému zatížení, prvotřídní požární ochrana, ochrana proti hluku, lehké zpracování, jednoduché připevňování a minimální objemové změny. Odolná proti mechanickému namáhání. Cementovláknitá deska tl.


Odzkoušená pro stavby na bázi dřeva. Sádrovláknitá deska tl. Nápady nejen pro kutily. Provedení COLOR je deska s přírodně šedým cementovým jádrem, oboustranně impregnovaná, z pohledové strany povrchově stříkaná kvalitní fasádní barvou a přímo.


Vhodná do prostor se zvýšeným vlhkostním zatížením. Desky CETRIS jsou cementotřískové desky používané na konstrukce podlah, stěnových systémů, podhledů, soklů, fasá požárních systémů a balkónů. AQUAPANEL Outdoor je cementová deska , která je vhodná jako prvek opláštění pro venkovní použití. Tímto systémem řešíme venkovní podhledy a podbití střech, provětrávané i neprovětrávané fasády, předsazené stěny, opláštění soklů budov, difuzně otevřené fasády u dřevostaveb, meziokenní vložky, sendvič pro skeletové a zděné systémy.


Společnost Cembrit je evropským distributorem a výrobcem vláknocementových produktů. Nabízí širokou škálu produktů s vláknocementovým základem pro střešní krytiny a obložení. Mezi velkoformátovými střešními krytinami vyniká především příznivým poměrem mezi cenou a užitnou hodnotou. Deska je také velmi oblíbená pro svou jednoduchou montáž.


Vlastnosti vláknocementové vlnité desky. Vláknocementová střešní krytina Cembrit je vhodná pro sklon střech již od 18°. Krytina je na bázi cementu. První cementovláknitá deska s certifikátem ETA.


Od června letošního roku má navíc tuto technickou specifikaci i pro cementovláknité desky. Jako tepelně izolační výplně se též používá porofenových desek (z Tvrdé desky , cementovláknité (azbestocementové), rovné, lisované, bez. Na nekonstrukční beton, anhydrit, zdivo, omítky, sádrokartonové a cementovláknité desky aj. Penetrace betonových podlah před aplikací. HPL deskou (kompaktní deska ) 3. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Desky fermacell Powerpanel H2O pro zavěšené podhledy a venkovní římsy: co umí a jak na ně 25.


Pokud hledáte deskový materiál na zavěšené podhledy, neměli byste přehlédnout podhledové systémy na bázi cementovláknitých a sádrovlákknitých desek fermacell. Desky jsou odolné proti zatížení, hluku a požáru. Výrobcem je firma Fermacell.


Nekonečné možnosti s deskami CEMVIN. Probarvené jsou v celé své struktuře, díky tomu nezmění vzhled ani při případném poškození. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Také slouží jako výborná zvuková izolace do sendvičových příček.


Bohužel, ne vždy je kombinace ideálním řešením problémů, a proto má dřevocementová deska pouze poloviční izolační vlastnosti než jednotlivé složky, které obsahuje. Heraklit s polystyrenem - dvouvrstvé nebo třívrstvé heraklitové desky s polystyrenem. Protože OSB deska je stejně v drtivém množství aplykací zakryta či instalována mimo přímé působení vody, je používání desky OSB mnohdy zbytečné.


OSB desky třídy jsou tedy naprosto postačující pro většinu konstrukčních řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения