středa 26. dubna 2017

Bazoš lednice

Prodám plně funkční kombinovanou lednici zn. Liebherr s obsahem cca 140l, lednice má tří šuplíkový mrazák s obsahem cca 60L. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Možno podnikat celoročně, původně zde bylo rychlé občerstvení.


Elektro - Lednice bazar. Vybírejte z 8inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Reality - Lednice a inzerce.


DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.


Vlastnosti: ventilované chlazení černé opl. Horní díl:-mrazák s obsahem cca 60L,provedení NO-frost,prostřední díl je volitelný budˇto jako mrazák,nulová zona,či lednice (dle nastavení),spodní díl lednice s obsahem cca 120L.

Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice ,sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Po dohodě možnost dopravy. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů v kategorii Lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kompletně vybavená Linka v bíle barve s kamenným povrchem, kuchyň je pár let stará takže skoro novy stav, vč všech protřebič kombi trouba, plynový sporák, lednice , odsavač paru, vestavná myčka vše od kvalitne značky Pelgrim, dřez,baterie. Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO vybavení provozoven a jiné Čisté plně funkční přezkoušené zboží. Disponuje zásuvkou na ovoce a zeleninu, mrazícím prostorem a dvěma skleněnými poličkami. Lednice je vybavena antibakteriálně upraveným těsněním, takže zajistí Vaše potraviny nezávadné.


Lednička má police, přihrádky v. Francouzská postel, palandy, sezení uprostřed které je také možné rozložit na spaní, plynové topení Trumatic s rozfukem po karavanu, otočný držák na TV, TV s DV anténa, elektrický bojlér Truma, lednice s mrazákem na plyn. Obytný vůz Knaus s alkovnou pro osob na jízdu a až na spaní, prostorná garáž, velká lednice s mrazákem 1l, multifunkční volant, motor l (1PS), prostorné lůžko v alkovně ,plní Euro Česká dálniční známka roč. Výška mezi police cm. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.


Nabízíme použité Lednicky Redfox HR200. Po servisní prohlídce, top stav. Lednice malá HR-2- popis bílé provedení ventilované chlazení digitální termostat automatické odmrazování výškově nastavitelné rošty zabudovaný zámek možnost přehození otvírání dveří sn.


Ostatní - Lednice s bazar.

Auto - Kompresorova lednice bazar. Venus- bílá chladnička kombinovaná s malým mrazákem uvnitř. V případě zájmu, je potřeba domluvit převzetí-koupi alespoň dny dopředu, protože je lednice v prvním patře rodinného domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения