pátek 7. dubna 2017

Držák kola na zeď za přední kolo

Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská kola za přední osu, kolo či pedály. Jednoduše se namontuje a šetří spoustu místa při skladování horského, silničního, crossového i dětského jízdního kola. Praktické řešení pro skladování kol. Pouze pověsíte bicykl za přední kolo a opřete zadním kolem o zeď.


Pomocník při skladování jízdních kol či koloběžek, jež jsou držena za přední kolo.

Vhodný pro pánská i dámská kola. Držák kola za přední kolo. V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop, ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox. Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání.


Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola.

V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo , držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Kolo na něj zavěsíte do vertikální polohy za přední kolo. Snadné připevnění na zeď třemi šrouby. Force držák na zeď za přední kolo. Při zavěšování kola je na držák vyvíjen tlak navíc.


Také vezměte v potaz vaše fyzické možnosti, abyste při zvedání bicyklu příliš nenadřeli a nemuseli stoupat na špičky nebo volat na pomoc vyšší členy rodiny. Skladem - Montážní páčka Park Tool TL-1. To si raději uklidíme svého dvoukolého miláčka do bytu nebo na balkón. A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu.


Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás. Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál, přední kolo , za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop. Jeho povrch je z pogumovaného materiálu, který chrání ráfek kola před jeho poškozením. Určený k zavěšení za rám jízdního kola.


Kolo se na držák věší za přední nebo zadní kolo.

Ohnuté boky držáku zajišťují stabilitu kola. Hák držáku je potažený gumou (nehrozí tedy poškození ráfku). Prosíme dodržujte nařízení vlády, vše zasílejte přepravci. Uchycení bicyklu do držáku je svislé, kdy přední kolo zasadíte do speciálního háku. MAX- držák kola na zeď za přední kolo 1Kč.


FORCE - držák kola na zeď za přední kolo Fe, bílý 2Kč. Maxdržák kola na zeď za přední kolo držák kola Ventura na zeď. Nadstandartní způsob uložení jízdních kol přináší držák na kolo na zeď , který bicykl uchopuje za pedál a obsahuje také opěrky pro přední i zadní kolo.


Váš jízdní prostředek je potom bezpečně uložen ve vertikální poloze. Díky svému designu je vhodný pro všechny typy jízdních kol. Nemusíte se tedy obávat o. Pokud máte více kol a málo místa, je tento držák ideální.


Atraktivní design dovoluje. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Po zavěšení lze kolo natočit šikmo ke zdi a zajistit tak úsporu místa.


Pokud není držák používán, lze hák uschovat dovnitř těla držáku. Součástí držáku je stabilizační opěrka, která se upevní na zeď vedle spodního kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения