úterý 25. dubna 2017

Tatramat eov 150 trend

Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C.


Otočný regulátor teploty 5. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů, určený pro svislou instalaci. Tatramat EOV 1trend. V, 8kW : 31€ 38€. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hořčíková anoda zabraňuje působení koroze a prodlužuje životnost, pojistný ventil se zpětnou klapkou. Výkon topného tělesa - kW. Ohřívač je určen na vertikální montáž na stěnu.


Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu 1litrů. Teplé voda vždy připravena! Zařizujete nebo rekonstruujete byt či dům a rozhodli jste se pro nový bojler? Magnéziová anóda zabraňuje pôsobeniu korózie a predlžuje životnosť, poistný ventil so spätnou klapkou.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nástenný zásobníkový ohrievač vody v okrúhlom prevedení. Vďaka najhrubšej izolácii na trhu má najmenšie tepelné straty v pohotovostnom režime. Olcsó és akciós EOV1összehasonlítása.


Nagyon jó hatásfok és alacsony. Tento ohrievač patrí do okrúhlych vyhotovení radu EOV Trend s objemom 1l. Ohrievacie teleso pracuje výkonom kW.


Aktuálny stav teploty sa zobrazuje na prednej strane, kde je umiestnený indikátor teploty. Vnútorný kotol je obliehaný vysokokvalitným smaltom. Bojler radíme do energetickej.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ak ste si ho však plánovali kúpiť ako náhradu za niekdajší model s rovnakým označením, tak pri jeho inštalácií narazíte na komplikáciu. Celkový objem je 1l.


Možnosť nastavenia optimálnej teploty v rozpätí od - 75°C. Výhodou je jednoduchá inštalácia a manipulácia, viacstupňová ochrana, komfortná prevádzka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения