středa 26. dubna 2017

Crystalex nový bor kontakt

Crystalex nový bor kontakt

Výdejní místo: CvikovPod Zeleným vrchem 65 Cvikov Podnikové prodejny: Nový Bor Karolinka Cvikov - CashCarry Partnerské prodejny: Liberec - OC Nisa Art Crystal Tomeš Praha - OD Kotva Bohemia Crystal. Unikátní test Crystalex v TV Nejsledovanější česká televize TV NOVA natáčela na konci září v Crystalexu Nový Bor. Zaujaly je mimořádné vlastnosti našeho skla - konkrétně mimořádná odolnost odlivek Barline 4ml a tak byly podrobeny naprosto unikátnímu testu.


Crystalex nový bor kontakt

V rámci návštěvy Libereckého kraje navštívil prezident České republiky, pan Miloš Zeman, za doprovodu hejtmana Libereckého kraje, pana Martina Půty a dalšími členy delegace, CRYSTALEX Nový Bor. Během návštěvy zavítal Pan prezident do naší vzorkovny, kde se setkal s vedením společnosti, a poté navštívil provoz. Zabýváme se prodejem výrobků firmy Crystalex CZ, především hladkých nebo dekorovaných kalíšků a odlivek, dále pak tenkostěnných karaf, dekantérů, džbánů, láhví a váz různých velikostí a tvarů. Hotové roušky po domluvě vyzvedneme. Podniková prodejna - Nový Bor Na prodejní ploše cca 260mnajdete průřez celého sortimentu výrobků firmy Crystalex CZ, především hladké nebo dekorované kalíšky a odlivky, dále pak tenkostěnné karafy, dekantéry, džbány, láhve a vázy různých velikostí a tvarů, doplňkově pak výrobky z olovnatého křišťálu nebo porcelán.


The award was received by Tomáš Januš, CEO of Crystalex CZ: I would like to say many thanks to my colleagues, co-workers and all who supports us for this award. It is a significant award. Kontakt Crystalex CZ, s. Společnost CRYSTALEX a. Firma má provozoven. Hlavním oborem činnosti je Výroba dutého skla.


Kruhové odchovné nádrže pre rybárovVyrábame kruhové odchovné nádrže pre. V současnosti je CRYSTALEX CZ největším výrobcem nápojového skla v České republice. Základem jeho výroby jsou dnes automaticky vyráběné kalíšky, odlivky, ale také vázy, mísy a decantery. Kromě hladkého provedení nabízí své výrobky v řadě dekorací – z nichž nejvýznamnějšími jsou pantograph, diaryt, malování, stříkání a sítotisk. Kupní smlouva včetně obchodních podmínek je archivována prodávajícím v elektronické podobě a není přístupná.


Sklářský obr Crystalex přežil svou smrt. Nabírá lidi a rozšiřuje výrobu Do Crystalexu se vrátil po čtyřech letech. Je to zázrak, říká sklář OBRAZEPět let od propasti. Každý z výrobků, který je určen pro kontakt s potravinami, podléhá přísným předpisům o zdravotní nezávadnosti.


Na světových trzích Crystalex slaví úspěch s širokou škálou dekorovaného skla. Mezi nejrozšířenější dekorační techniky patří diaryt, stříkání, pískování, malování, vysoký smalt nebo sítotisk. Objevte zajímavá místa spojená se sklem a bižuterií. Doktoři v tomto zařízení.


Ladislav Hodeček Praktický lékař pro dospělé Sdílejte. Pokud chcete mít možnost upravit zař. Zajišťování výroby užitkového skla. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Predaj krištáľového skla - nápojové a interiérové sklo, poháre, vázy, karafy, džbány a iné výrobky.


Crystalex nový bor kontakt

Nový Bor Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Jana Diehela, cca min) Základní údaje o provedeném průzkumu. Autor průzkumu: Patráko.


Jsou zde dekory, které se vyrábějí již několik desítek let, ale také dekory připravované dle aktuálních světových trendů. Většina dekorů pochází z vlastního designového oddělení Crystalexu a aplikují se na širokou škálu souborů vyráběných v závodě Nový Bor. Kurátor sklářského muzea z Jablonce nad Nisou Petr Nový zase vyzdvihl, že v uplynulých deseti letech Crystalex nežije jen z podstaty, jak lze vidět jinde, ale že má stále ambici přicházet s novými vzory a nápady.


Nové vzory se prodávají a Crystalex určil za poslední roky v designu už i nové trendy. Hezké zážitky z města skla vám přeje Turistické informační centrum Nový Bor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения