úterý 25. dubna 2017

Rohová lavice bazar

Rohová lavice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Doklad vystavím (nejsem plátce). Cena je s jedním stolem. Další vybavení provozovny najdete v jiných mých inzerátech.


Kupujte výhodně a levně. Rohové lavice do kuchyně. Lavice lze kombinovat s libovolným jídelním stolem nebo židlí z naší nabídky. Inzerát rohova lavice v okrese Hlavní město Praha, cena zadarmo, od josefstrobl na Sbazar.


Prodám rohový jídelní set, který se skládá ze stolu,rohové dvoudílné lavice a dvou sedáků. Na jedné straně lavice je odlouplé lamino ( viz foto), jinak je vše v pěkném stavu. Starší, použitý, rozměry : délka 7šířka 2Vnitřní vybavení:kuchyň má novou pracovní desku,dřez a baterii,je vybavena i skříňkou na potraviny a starší lednici a rohová lavice se stolkem.


Obyvák má sedačku do účka s úložným prostorem ,vrchní skříňky a je vybaven kamny na PB. Součastí je i ložnice s. Málo používaná, cena je k jednání. Predám kvalitnú modernú zostavu rohová lavica,stôl a dve stoličky.


Rohová lavice bazar

Nohy sú z pevnostnej pochromovanej ocele. Kvalitné a štýlové rohové lavice do vašej jedálne a kuchyne za skvelé ceny na Bazar. Predavam kuchynsky rohovy komplet z predajne, je to vystavny kus, ale je novy neposkodeny, potrebujem urobit miesto na iný typ.


Je z borovicoveho masivu v prirodnej borovici. Komplet sa sklada z rohovej lavice s 15cm úložným priestorom, stoličiek - taburetiek a tradicneho stola, rozmery: Stol 110x. Predám spolu alebo osobitne, pri vzatí oboch je zľava. Pôvodná cena oveľa vyššia teraz je cena jedálenského stola 50€ a cena lavice 60€, spolu je to 110€, pri vzatí oboch je zľava a cena z. Pokud se rozhodnete pro čalounění lavice látkou se vzorem, vezměte prosím v úvahu následující rady: Nelze zajistit návaznost vzoru mezi sedákem a opěrákem - doporučujeme zvolit vzor pouze na opěráku a kombinovat jej s jednobarevnou látkou na sedáku. Sport - Posilovaci lavice bazar.


Pamätáte sa na rohové lavice s úložným priestorom? Niekedy neodmysliteľná súčasť panelákových kuchýň je stále v ponuke. Vyberte si lavicu do jedálne v jednoduchom dizajne z masívneho dreva, čalúnenú, kuchynskú rohovú lavicu a usaďte pohodlne vašich hostí. Pro epidemii koronaviru má naše firma odstávku od 14. Došlé objednávky evidujeme a potvrdíme 27.


AKCE sleva platí na celý sortiment značky IKTUS od 18. Ceny uvedené v rozměrových tabulkách nebo v obrázcích jsou před slevou. Z těchto cen Vám při zpracování objednávky odečteme slevu. Moderní a oblíbená rohová jídelní lavice s. Konstrukce lavice je vyrobena z kvalitního jeklového rámu svařovaného ze všech čtyřech stran profilu.


Rohová lavice bazar

Výška sedáku je 45cm a šířka sedáku je 30cm. Lavice je vybavena třemi páry odkládacích úchytek pro činku. Bench lavici je možné udělat i bez zadního nášlapu. Jídelní sety, rohové lavice. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Rozšířit vyhledávání i na popis nabídky. Vytvořte v kuchyni nebo v jídelně příjemný prostor pro celou rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения