středa 12. dubna 2017

Jmenovka do kamionu

Dejte ostatním řidičům jasně najevo, s kým mají na silnici tu čest. Za čelní sklo každého truckera neodmyslitelně patří originální SPZ truck cedulka. Darujte originální jmenovku s vlastním návrhem a věnováním. Fantazii se meze nekladou.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyrobíme Vám jakoukoliv jmenovku do Vašeho kamionu či dodávky.

Vyrábíme i Svatební SPZ! Přejezd po Hamerské ulici Vážení zákazníci. Při vjezdu na Hamerskou ulici narazíte na značku omezující vjezd vozidel nad. Blogy Vážení zákazníci. Nabízíme Vám velký výběr amerických, plastových, plechových SPZ jmenovek a reklamních tabulí.


V případě zájmu Vám zhotovíme SPZ jmenovky na míru, dle Vašeho přání. V našem eshopu naleznete rozsáhlý sortiment doplňků nejen pro kamiony. Nabízíme odkládací stolky, autopotahy do kamionu , koberečky klasické, elegantní kožené či praktické gumové, máme ale také spoustu jiných potřebných věci pro každého kamioňáka od rychlovarných konvic, polštáře a hrníčky s vlastním námětem potisku, měniče napětí až po poklice na kola.

Napájecí zdroj 1V 6A UNI. Měl jsem to stejně jako truckera fungovalo to super. Ale než jsem na to přišel, tak jsem zdělal dvě mikrovlnky do kamionu na 24V.


Jedna nešla vůbec, druhá vydržela dohromady 20min fungování. Co se jídla týká, tak jsem byl spokojenej s hotovky. Světelné LED tabulky, jmenovky a pod. Výroba, prodej a distribuce. Tímto je zajištěno rovnoměrné svícení LED diod jak pro 12V, tak pro 24V použití.


Součástí sady jsou také 2ks silikonových přísavek k uchycení tabulky na čelní sklo kamionu. Upozorňujeme naše zákazníky, že tabulky jsou vyrobeny u nás v ČR a součástky jsou osazeny na kvalitním plošném spoji SMD technologíí. Stránky v katalógu, ktoré odpovedajú štítku: svetelne jmenovky do kamionu. Doplňky pro kamiony a osobní automobily. U jmenovek tištěných na křídový papír doporučuji pro vlastní dopisování jmen permanentní fix - jmenovka je s celoplošným podtiskem, na který nechytá každá propiska, je to třeba vyzkoušet.


Nebude-li Vám vadit jen obyčejná kartička místo stříšky, lze jako jmenovky použít i pozvánky ke stolu. Americký typ kamionu většinou se jedná o jednonávěsovou soupravu. Tahač je však zpravidla delší než u evropského typu a většinou používá kabinu typu T (to znamená, že má tzv. čumák).


Australský (švédský) typ kamionu má prakticky neomezenou délku a pro dopravy na velké vzdálenosti se běžně používají tzv.

Záclonky do kamionu - bambulky, velká sada vhodná do každého kamionu. Háčky na záclonky Scania S Kč. Rozměry: 500x500xmm (znak),500x100xmm ( jmenovka ). Je možno určit si barvu diod a velikost (standartní barvy - červená,zelená,žlutá a velikost 500x500x100mm ). Trička pro kamioňáky, hrnečky. Navštivte náš eshop a vyberte si milý dárek pro řidiče kamionů.


RE: Satelitní přijímač do kamionu Joo tak fakt nevíš oč de. Do jmenovek se jednoduše vkládá papírový výtisk s aktuálními informacemi. Jsou opatřeny buď magnetickým klipem, variabilním plastovým klipem v kombinaci se zavíracím špendlíkem nebo samotným spínacím špendlíkem. Všechny varianty osobních jmenovek umožňují snadné uchycení na oděv. Věnujte prosím … 4Kč.


Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Truck SHOP - vysílačky a doplňky pro kamiony kamionovy doplnky- jmenovka tirshop.


Co všechno si můžete objednat? Specializovaný e-shop se širokým sortimentem náhradních dílů a autodoplňků pro nákladní vozy všech zahraničních i tuzemských značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения