středa 19. dubna 2017

Klobouk do sauny

Pocit tepla v sauně jde od hlavy, ta je také nejvíce zahřívanou - klobouk prodlužuje a zpříjemňuje pobyt v sauně, a díky tomu mohou citlivější osoby vydržet v sauně déle. Klobouk do sauny Zvoneček - originál z Finska. PROČ NOSIT POKRÝVKY HLAVY A ČEPICE DO SAUNY ? Je třeba, aby během saunování nedošlo k přehřátí hlavy a zároveň jsme ochránili své vlasy. Proto jsou čepice a pokrývky hlavy do sauny z přírodního materiálu nenahraditelnou součástí při užívání sauny či parní místnosti.


Naše čepice jsou vyrobeny ze 1 přírodní. Ochrání vaše vlasy a pokožku před horkem saunové lázně. Plstěná pokrývka hlavy do sauny (vyrobená ze 1 vlny) ochrání vaše vlasy a pokožku před horkem saunové lázně. Zásady pro používání : saunovou čepici nesmíte prát v pračce, ale pouze ručním praním ve vlažné vodě, nejlépe bez přidaných saponátů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Materiál: 1 ovčí vlna. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Barevný klobouk do sauny má veselé barvy a chrání vaši hlavu před teplem.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Luxusní klobouk do sauny je vyroben z pevného přírodního materiálu a dokonale sedí na hlavě. Kvalitní klobouk do sauny. Pohádkový klobouk do sauny Mimoň potěší každého nadšence tohoto vtipné filmu. Veškeré modely jsou univerzální velikostí a vhodné pro všechny.


Má praktické ouško na zavěšení. Vlna umožňuje pokožce dýchat. Nejčastěji lidé sahají po vlněném klobouku (1 vlna). Saunapoint Vám přináší kolekci těchto doplňků v sekci saunový textil. Je vyroben ze 1 ovčí vlny.


Osušky, saunové kilty, lněné ručníky EMENDO nebo třeba i speciální klobouk do sauny by neměly chybět mezi doplňky v celém rituálu saunování. Ochraňuje vlasy před vysušením a spálením. Má univerzální velikost a je zdoben obrázkem v přírodních barvách. Bílý s červeným lemováním.


C) a nechat volně uschnout na vzduchu. Vyroben ze 1 ovčí vlny. Pokrývka poskytne úžasný ochlazovací efekt při navlhčení studenou vodou. Vhodný doplněk k saunování. Tento model váš stereotyp zruší.


Originální klobouk s motivem mozaiky. Díky jeho univerzální velikosti padne na každou hlavu. Klobouky jsou vhodným doplněním vašeho outfitu do sauny. Chrání hlavu před teplem a prodlužuje tak dobu saunování.


Uvítají ho taktéž citlivější osoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения