pátek 28. dubna 2017

Deník malého poseroutky film online

Rodinný film , k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.

Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Greg Heffley, kluk, který proslavil „ poseroutky “, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills. Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa!


Neslavný je pro Grega hned úvo když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový.

S titulkami alebo dabingom? Máme podrobné porovnanie. Budʹme k sobě upřímní: Greg se nikdy nezmění. Jen to tedʹ někdo musí vysvětlit jeho tátovi. Frank Heffley si totiž mysli, že může svého syna vychovat a uděla.


Jen doma se mu věci vymykají z. Jsme největší databáze online filmů na českém internetu. Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky celý, deník , film , malého , poseroutky , zkouknito a jeho autorem je Poradce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.


Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. Deník malého poseroutky. A nikdo to neví líp nežGreg Heffley, protože se najednou ocitl na víceletém gymplu, kde malíposeroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteříjsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně. Váš oblíbený poseroutka, Greg Heffley (Zachary Gordon), se.


Tento film jsem si oživil dnes v noci a musím říct že mě ani na druhý pokus nijak nepřesvědčil. Sleduj filmy s DameFilm.

Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! Této rádoby komedii chybí pevná ruka režiséra a jasná vize scénáristů, která by film udělala alespoň mírně snesitelným. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy. Greg přesvědčí své rodiče, aby se vydali na oslavu narozenin babičky, které je 90. Stahujte rychle přes Datoid.


Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá. Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Přehrát on-line s možností stažení.


TV z ponad 6tytułów. Potkají tam bývalého kamaráda Gregova staršího bratra Rodricka a nevěří svým očím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения