pátek 28. dubna 2017

Damaster z1001 cena

Elektrický diamantový ostrič na brúsenie nožov oceľových, keramických iz damascénskej ocele, brúsne diamantové kotúče pre hrubé i jemné brúsenie, presný uhol vodiacich drážok, vymeniteľné hlavice br. Tato skvělá bruska na nože je vybavena čtyřmi prvotřídními brusnými diamantovými kotouči, jež umožňují jak hrubé, tak i velmi jemné broušení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Jeden z nejvýkonnějších křovinořezů na trhu nabízí řadu nadstandardních prvků. Cena však zůstává velmi příznivá. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Hravě si poradí s broušením všech typů ocelí, keramických nožů i nožů z Damascénské oceli a výsledkem je vždy perfektně ostrá čepel. Táto skvelá brúska na nože je vybavená štyrmi prvotriednymi brúsnymi diamantovými kotúčmi, ktoré umožňujú ako hrubé, tak aj veľmi jemné brúsenie. Tato skvělá brusná hlavice je vybavena čtyřmi prvotřídními brusnými diamantovými kotouči, jež umožňují jak hrubé, tak i velmi jemné broušení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Hravo si poradí s brúsením všetkých typov ocele, keramických nožov i nožov z Damascénskej ocele a výsledkom je vždy perfektne ostrá čepeľ. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových obchodoch. W, ki z lahkoto ostrino noža, jeklo, keramike ali jekla zDamascénské. Ima abrazivnih diamant kolesa za mletje groba v redu.


Brusni material, zagotavlja visoko učinkovitost. Přesnýúhel vodilni utori in stalno lahek pritisk pri brušenju vytvořídokonalé. Je vybavený brúsnymi diamantovými kotúčmi pre hrubšie jemné brúsenie. Tekintsd meg a termék információit. Diamantový materiál zaručuje vysokú účinnosť.


Díky přesnému úhlu vodicích drážek je broušení naprosto jednoduché. S výměnnými hlavicemi je zaručena delší životnost brousku a velmi dlouho. Brúsi oceľové i damascénské nože.


Brusné zóny jsou rozděleny pro 2stupňové hrubé či jemné broušení. Nože ostříte při pohybu vpřed i vza stabilitu procesu čili vaši bezpečnost zajišťuje protiskluzová podložka a pohodlí při užívání je docíleno ergonomickým držadlem. Můžete s ní nabrousit třeba i damascénské ocelové, keramické nebo ocelové nože.


Hlavice disponuje kvalitními diamantovými kotouči, které Vám pomohou nabrousit hrubě či jemně Vaše nože.

Váš košík obsahuje produkt. Slevy na značku Damaster. Akce na téma brousek na nože najdete na Skrz.


Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Brousek na keramické nože má výměnné hlavice.


Damaster , diamantový ostřič, brusný kámen, brusná hlavice. Nejvíce výhodné je koupit keramické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения