středa 28. dubna 2021

Žítkovské bohyně divadlo ostrava

Informace o inscenaci Žítkovské bohyně , která se konala Út 17. Divadlo pod Palmovkou). Vstupenky a informace o nadcházejícím představení.


Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Novinky, info a program rovnako ako vstupenky na najlepšie akcie nájdete na GoOut. Je to velmi náročná inscenace, ale Žítkovské bohyně prostě nemohou být oddechovka, takhle je to správně, rozsekat diváka na molekuly, to je ono.

Tereza Dočkalová opět naprosto famózní, velice oceňuji výkon Jakuba Albrechta, opravdu jsem mu to postižení věřila. Více informací o akci Žítkovské bohyně na www akce. Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí! Národní divadlo v Brně tvoří soubory Janáčkovy opery, Mahenovy činohry a baletu.


Nedaleký region Moravské Kopanice na pomezí Česka a Slovenska má svá dramatická tajemství. Doposud si v něm lidé uchovávají osobitý životní styl, který se vůbec nepodobá městskému. Upozornil nás na pozoruhodné ženy, o nichž se.


Román Kateřiny Tučkové probudil nezvyklý zájem o tento region.

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vážený zákazníku, právě jste se zařadil do fronty zákazníků čekajících před Vámi. Jste v pořadí, jakmile na Vás přijde řada, budete automaticky přesměrován do hlediště. Na ženy schopné léčit, ale i uřknout a proklít.


Dramatický příběh pojednává. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti.


Dora Idesová patří k posledním. I přes tyhle výhrady jsou však Žítkovské bohyně nejenom výborným čtením, ale i pobídkou k cestě do Karpat. Zavírat knihu s touhou vydat se do Hrozenkova, to není málo. Tady žily, tady chodily, tady o svatojakubské noci nahé sbíraly byliny, tady zaříkávaly. V každém ze zdejších stavení od Lopeníku po Žítkovou.


Zlínská divadelní sezona začíná. Webové stránky jsou ve správě společnosti OVANET a. Další Žítkovské bohyně ? Poblíž akce Žítkovské bohyně můžeš navštívit i zajímavé historické památky, přírodní památky nebo jiné akce v okolí. Jaké bude počasí v okolí města Třebíč?

Sleduj aktuální i dlouhodobou předpověď z norského počasí yr. Autor: , Inscenace: Žítkovské bohyně , Typ představení: Repríza, Datu20. Je to samostatný systém s odlišným přihlašováním.


Městského divadla Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения