pátek 2. dubna 2021

Zrcadlo na míru

Zrcadlo na míru

Vyrobíme Vám libovolné zrcadlo na míru Vašim požadavkům, v rámu i bez, koupelnová, do chodby, šatny nebo ložnice. Vše spolehlivě a za dobrou cenu. Vyrobíme Vám zrcadlo podle Vašich požadavků, stačí zadat rozměr, tvar, druh broušení ( hrana hlazená, nebo fazeta) a zrcadlo vyrobíme do dvou pracovních dnů. U fazety je dodací doba prodloužena o další tři dny. Osvěžte svůj byt krásným zrcadlem v moderním či klasickém ozdobném rámu na míru ! Zrcadla v ozdobných rámech na míru.


Zrcadlo na míru

Kupte si ZRCADLO NA MÍRU V RÁMU NA PŘÁNÍ. Každou zakázku řešíme individuálně na míru. Po telefonické domluvě můžete přijít k nám na dílnu, kde sklo na počkání řežeme, brousíme, vrtáme, vyřezáváme a leštíme. Platit u nás můžete kartou nebo. Spolupracujeme s architekty.


Všechny naše zrcadla posíláme v kvalitních obalech, díky tomu vám budou vždy doručené nepoškozené. Dodáváme různé varianty osvětlení a atypické rozměry na zakázku. Vaše zrcadlo na míru v několika krocích 1. KROK Rozměry zrcadla maximální rozměr zrcadla je 315x225cm.


Síla všech zrcadel je mm. Hrany zrcadla jsou zabroušené. Ochranná fólie Kč Bezpečnostní folie nalepe.


PROVOZOVNA PŘESTĚHOVÁNA NA ADRESU OLDŘICHOVA PRAHA 2. Naše společnost TM SKLO Praha se zabývá výrobou a montáží zrcadel. Dodáváme zrcadla – mm, zrcadla v rámu (hliníkové rámy), lepení zrcadel na zeď, zrcadla do koupelny, fazetová zrcadla. Vybrat si můžete jakýkoliv tvar a rozměr, my Vám dodáme zrcadlo na míru. Zrcadel není nikdy dost: prosvětlí místnost, slouží jako krásná dekorace a samozřejmě se do nich můžete občas i podívat. Prozkoumejte náš široký sortiment zrcadel za příznivé ceny a najděte si to své, ať už je to třeba nástěnné zrcadlo nebo zrcátko na toaletní stolek.


Do této kategorie jsme dali i malé profily jako „kostička, galerka, pastelka“ ale tyto rámy jsou vhodné opravdu na malá zrcadla do formátu třeba 27x42. Vyrábíme zrcadla do interiéru. Uřízneme vám zrcadlo na míru do koupelny, zrcadlo do předsíně nebo do rámu.


S námi můžete pustit uzdu fantazii a vybrat si zrcadlo , které do vašeho interiéru sedne. Sklenářství Klapka vám nabízí zrcadla na míru a výřezy do skla všude tam, kde je vyžadována prostupnost skla. Tak, aby co nejlépe seděly do stylu vašeho interiéru a dodaly mu nádech elegance a svěžesti.


Zrcadlo na míru

Luxusní zrcadlo Artemis střbrné s masivním 3D vystupujícím rámem. Kvalitní vysoko lesklá povrchová úprava. Dostupné také v dalších barvách. Vyberte si jeden z dostupných rozměrů anebo si objednejte svůj vlastní rozměr na míru.


Nerozbitné akrylátové zrcadlo na míru , v rámu. Prodáváme jej jenom s rámem. Koupelnová zrcadla nabízíme v optimálním provedení zároveň pro moderního projekty jak rovněž navazující na tradiční klasický styl.


Všechny produkty s vybranými možnostmi ze seznamu příslušenství lze objednat přímo na našich webových stránkách. Obdélníková chytrá zrcadla v různých variantách LED osvětlení s možností doobjednání doplňků jako jsou vypínače, meteorologická stanice, hodiny a vyhřívání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения