pátek 30. dubna 2021

Zmrzlinový stroj frigomat

Zmrzlinový stroj frigomat

Dopřejte svým zákazníkům zmrzlinu té nejvyšší jakosti! Italské zmrzlinové stroje Frigomat jsou díky čtyřicetileté tradici a bohatým zkušenostem špičkou v oboru cukrářské techniky. Kromě strojů Frigomat prodáváme také cukrářské potřeby. Zásady o ochraně osobních údajů. Aby vám zmrzlinový stroj dobře sloužil, ale hlavně proto, aby byl jeho provoz hygienicky nezávadný, je před prvním spuštěním a potom na konci každého dvoudenního cyklu nutné rozebrat jeho pracovní část a provést sanitaci.


U součástek pracovní části se s pravidelnou demontáží počítá už při výrobě a jsou tomu. Nový zmrzlinový stroj si můžete pořídit na splátky bez navýšení nebo na leasing. Po instalaci stroje vás zdarma zaškolíme, abyste uměli plně využít potenciál svých strojů.


Připravíme kompletní podklady pro hygienu, zpracovaný koncept kritických bodů HACCP a pomůžeme i při plánování a při schvalovacím řízení. Doprajte svojim zákazníkom zmrzlinu tej najvyššej akosti! Talianske zmrzlinové stroje Frigomat sú vďaka štyridsaťročnej tradícií a bohatým skúsenostiam špičkou v obore cukrárskej techniky.


Zmrzlinový stroj frigomat

Okrem strojov Frigomat predávame taktiež cukrárske potreby. Profesionálne pětipákové stroje na točenú zmrzlinu. Spoločnosť FRIGOMAT vyrába špičkové stroje pre cukrárov a zmrzlinára viac ako rokov a patrí k lídrom zmrzlinářského a cukrárskeho odvetví.


Vďaka týmto skúsenostiam vyrába stroje špičkovej kvality, na ktoré sa spoliehajú aj majstri v obore. Jaký zmrzlinový stroj se hodí pro váš provoz? Zmrzlinový stroj by měl kapacitně odpovídat potřebám vaší provozovny. Pokud plánujete maloobjemovou výrobu zmrzliny jako doplňkového sortimentu, doporučujeme multifunkční zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1G, který zvládne vyrábět točenou zmrzlinu, sorbetta, granity, točený jogurt i další speciality.


Unikátní zmrzlinový stroj FRIGOMAT je kombinace prodejní vitríny s výrobníky zmrzliny. Jen deset minut nám stačí k tomu, abychom Vám ukázali sestavení stroje , spuštění, provoz, rozebrání a čištění stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT. To vše krok za krokem a dokonce.


Jak jednoduché je se stroji FRIGOMAT vyrobit ovocné sorbetto? Velmi jednoduchá obsluha zmrzlinových strojů FRIGOMAT a exclusivní výsledky. Můžete se podívat na malé video, jak jsme. Stroje FRIGOMAT ponúka ucelené rady výrobkov pre uspokojenie všetkých potrieb cukrárov a zmrzlinára. Stroje na točenú zmrzlinu sú výrobníky so zásobníkom zmesi, nášlehovým čerpadlom a pákovým mechanizmom, ktorý slúži na točenie zmrzliny priamo do kornútku alebo pripravenej nádoby.


Zmrzlinový stroj frigomat

Vďaka množstvu rozdielov v technických parametroch potom stroje na zmrzlinu vyhovejú malej cukrárni na návsi, i veľké predajni s nepretržitou prevádzkou stroja počas celej sezóny. Stroj zakoupený v České republice jsem první majitel , pravidelný servis přímo v Cesku (výhradní dovozce ). Nášlehová nastavitelná čerpadla zaručují vysokou kvalitu zmrzliny a našleh až. Prodám stolní třípákový zmrzlinový stroj Frigomat Kikka 3p s nášlehem, 400V, vodou chlazený - výhoda v horkých letních dnech.


Po celkové kontrole v Cesk. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Predam stroj na tocenu zmrzlinu znacka frigomat kiss power, na 400V vodou chladeny-voda preteka len keď mrazi a tak sa neprehrieva prevádzka,ako pri vzduchovom chladeni-nižšie náklady na elektriku, s cerpadlami, miesadlami zmrzliny v zasobniku.


Prodám nebo pronajmu tří pákový, stolní zmrzlinový stroj FRIGOMAT KIKKA 3P s nášlehovými čerpadly. Prodám zmrzlinový stroj Frigomat Inzerát byl odebran z oblíbených. Tento model je kompaktní elektronicky řízený stroj s jednoduchým ovládáním. Prvá zmrzlina, podobná tej našej, uvidela svetlo sveta až v 10.


Arabi vtedy hodovali na ovocím och.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения