čtvrtek 29. října 2015

Bambusové pleny kikko

Nejen Vaše oblíbené pleny. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Extrémně jemná plena ze směsi bambusové viskozy a bavlny tkaná v klasické.


Pleny KIKKO BMB jsou hygienické, nezpůsobují alergickou reakci, bavlněná viskoza je navíc antibakteriální. Kikko ECO separační pleny 200ks. Bambusové vlákno obsahuje přírodní složku, která nedovoluje vzniku bakterií, takže jsou plenky odolné vůči bakteriím a zápachu.


Struktura vlákna zajišťuje výborné termoregulační vlastnosti. Musí se ale prát nejlépe max. Na výběr z látkových plen máte na výběr pleny čtvercové, kalhotkové, vkládací a pleny All-in-One. Látkové pleny jsou stále používanější, a je to zejména díky nízké ceně, zdravému způsobu přebalování a správné pozici nožiček.


Bambusové pleny kikko

Spojení vysoké gramáže, dutinkové vazby a bambusového materiálu dělá z bambusové pleny jednu z nejsavějších plen, které kdy byly vyrobeny. Velmi kvalitní bambusové dětské pleny. Plenky nezpůsobují alergické reakce a jsou antibakteriální. Dutinná vazba ve spojení s použitým materiálem zaručuje výjimečn. Díky antibakteriální vlastnostem plen nedochází k alergické reakci a vaše děťátko se nebude trápit.


Bambusové pleny se pyšní přednostmi, které váš mrňousek zaručeně ocení. K užití čtvercové pleny na přebalení musíte vždy použít svrchní plenkové kalhotky. Pleny se hodí pro rodiče, které chtějí dítě přebalovat zdravě a zároveň snížit finanční náklady na přebalování. Nakupujte dětské zboží nejlevněji v SR!


Jejich savost bude i tak perfektní, schnutí rychlé. Materiál je velmi příjemný. Kvalitou, jemností a savostí výrazně převyšují klasické pleny ze 1 bavlny. Bambusová viskoza a bavlna tkaná v klasické dutinné vazbě představují vyjímečnou savost a zároveň jemnost. Balení: ks, 70xcm.


Používáme je jako osušky pro miminko po koupání. Sice vyšší cena oprati bavlněným, ale rozdíl je veliký. Skladem Čtvercové plenky ze sympatického savého materiálu - bambusu, mají klasickou dutinkovou vazbu.


Bambusové pleny kikko

Jsou jemné a velice dobře sají. Díky tomuto zpracování jsou bambusové pleny mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné pleny. Před prvním použitím pleny S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pleny jsou krásně bílé díky bělení kyslíkem.


Pokud byste měli zájem o ekologickou variantu, stačí sáhnout po produktu LUX ECO – nebělených plenách o stejné kvalitě a vlastnostech. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Pleny z certifikované BIO bavlny s nejvyšší gramáží na evropském trhu. V porovnání s běžnou bavlněnou plenou jsou pleny z BIO bavlny XKKO Organic Staré časy výrazně jemnější a měkčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения