čtvrtek 22. října 2015

Černá rýže zdraví

Různé typy černé rýže mají velmi podobné zdravotní výhody a všechny mají mírnou, ořechovou chuť, která je podobná chuti známější hnědé rýže. Některé vědecké výzkumy naznačují, že černá rýže či přesněji látky které obsahuje, by mohla být pomocná v boji proti různým alergiím, Alzheimerově chorobě a cukrovce. Nemusíme ji tolik proplachovat před vařením. Rýže má svou historii zakořeněný ve starověké Číně, kde se čínský císař nebo královská rodina byla jen dovoleno jíst, protože to bylo vzácné, chutné a výživné. Tak, to stalo ‚zakázáno‘, které mají být spotřebovány masy.


Antokyaniny vás preventivně chrání před mnoha onemocněními týkající se kardiovaskulárního systému, vzniku rakoviny či vzniku zánětu v těle. E, který je důležitý pro udržení zdraví očí, pokožky a imunitního systému. Tento účinek byl prokázán již na pokusech na buněčných kulturách, při nichž se zjistilo, že látky z otrub z černé rýže dokážou potlačit. Po uvaření má krásnou nafialovělou.


To nám potvrzuje i její lidový název zakázaná rýže. Je zdrojem antioxidantů, esenciálních aminokyselin, vitamínu E, B B B vlákniny. Jde o neloupanou rýži, která nebyla po sklizni zbavena slupky a broušením a leštěním připravena o povrchovou vrstvu a klíček a obsahuje všechny minerály, vitaminy a další výživné látky na rozdíl od bílé rýže. Rýže se řadí mezi vůbec nejstarší pěstovanou obilovinu na světě. Na trhu naleznete různé druhy rýží rozdělené podle technologické úpravy.


U nás se zaměřujeme na přírodní typy rýží - natural, které se vaří o něco déle, avšak ve výsledků jsou nutričně hodnotnější. Rýže posiluje imunitní systém, pomáhá se zbavovat toxinů a působí na zdraví pokožky. Kulturisté mají rýži rádi, protože je dobrým zdrojem sacharidů a kalorií. Již z tohoto výčtu je patrné, že má mnoho pozitivních účinků na lidské zdraví. Vzhledem k výše uvedenému je patrné, že má černá rýže silné antioxidační účinky.


To znamená, že její konzumace snižuje riziko vzniku mnoha srdečně-cévních chorob a zároveň některých druhů rakoviny. Navíc má velmi zajímavé. Příprava: Černou rýži opláchněte pod vlažnou vodou a vložte do osolené studené vody. Zdravotní účinky černé rýže. Ostatně, mezi tak zvané super potraviny bývá také řazena.


Je tomu tak pro vysoký obsah zdraví prospívajících látek. Jasmínová rýže je měkká, jemná, lepivá, červená rýže je křupavá. Pějí se na ní ódy kvůli pozitivnímu vlivu na imunitu, na srdce, na ledviny, pomáhá proti kardiovaskulárním chorobám a kdo. V Číně je černá rýže známá jako tzv. Existuje mnoho druhů rýže a černá rýže bývá často špatně kategorizovaná jako rýže hnědá.


U nás černá rýže nepatří mezi známé druhy rýže , kdežto hnědá patří již docela k oblíbeným. Všechny živiny uchované v této odrůdě pomáhají při prevenci vysokého krevního tlaku a tvorby plaků v srdci( 4). Ateroskleróza, reprezentovaná vytvrzením stěn tepny, je kardiovaskulární cho. Stejně tak jako ostatní druhy rýže , i černá rýže je přirozeně bezlepková.


Celiakie je vzácná citlivost na lepek a pokud. Jídlo císařůČerná rýže - recept v letním nebo zimním období2. Snažit se o exotické jídlo je zábavné zobrazit Vedení zdravého životního stylu může být zábavné a zábavné. Máte také rádi něco vařit sami a jíst správně čas od času? Tradiční čínská medicína navíc tvrdí, že černá rýže posiluje funkce ledvin, funguje proti anémii, pro zlepšení krevní cirkulace, při léčbě cukrovky, ale i pro posílení zraku.


SUPERZDRAVÁ: Černá rýže je dokonce lepší zdroj antioxidantů, než jsou borůvky a ostružiny. Za nejlepší zdroj antioxidantů byly dlouho považovány borůvky, nedávno ale bylo objeveno, že černá rýže obsahuje antioxi. COUNTRY LIFE RÝŽE ČERNÁ NATURAL BIO 5G. U rýže s názvem natural je potřeba počítat s trochu delší dobou přípravy.


Natural rýže vám to ale vynahradí rychlejším pocitem zasycení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения