středa 28. října 2015

Čokoládovna orion exkurze

S každým kouskem lahodné čokolády volně se rozplývající na jazyku vám chceme přinášet nezapomenutelný zážitek. Všechny kurzy probíhají v čokoládovně ORION Ateliér v Praze na Jungmannově náměstí pod vedením našich mistrů čokolády Martina a Elišky. Těšit se můžete na spoustu nových informací, zážitků a čokoládovou praxi. Z kurzu si odnesete své vlastnoruční výrobky a také obdržíte certifikát o jeho absolvování.


Orion byl založen před více než 1lety Františkem Maršnerem. Ponořte se do fascinující historie čokoládové hvězdy Orion a objevíte zajímavá fakta o české čokoládě, která jste doposud možná ani neznali. O tom, že člověk přichází do továrny na cukrovinky, nenechá nikoho na pochybách už vrátnice, kterou zdobí postavičky mlsajících dětí a motivy čokoládového městečka známého z reklamy na modrou hvězdu.


Jejím domovem je právě olomoucký závod a naopak Orion je jeho hlavní značkou. ORION tabulkové čokolády (základní řada) Víme, že domov máme jen jeden, a proto si se svými blízkými užíváme všechny chvíle, které nám můžou přinést aspoň špetku radosti. Stejně jako vy milujeme potěšení z ryzí čokoládové chuti a jsme hrdí na to, že ORION čokolády jsou v srdcích nás všech. Až na to, že je to skutečné a přitom dobré, protože (snad se mnou budete souhlasit) Karlík a továrna na čokoládu nejsou skuteční a Orion není dobrý. Já to pořád zakecávám, ale asi chcete vědět proč byste tam vlastně měli jet a kde to vlastně je.


Do Rodasu v Šestajovicích chodíme často, ale čokoládovnu jsme navštívili poprvé. Každé z našich dětí si vyrobilo jedno plato čokolády a pochutnalo si na výborné tekuté čokoládě. Jsme rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě.


Veškeré suroviny si sami vozíme z Ekvádoru a vyrábíme z nich pravou čokoládu - od kakaových bobů až po tabulku čokolády. Rodas v Šestajovicích u Prahy nabízí odlévání a zdobení nebo malování belgické čokolády. Výroba a zdobení kusů tabulek belgické čokolády, nebo kusů lízátek, každá výroba cca 1g se nabízí za cenu 1Kč.


ORION Ateliér čokoládovna je jedinečné místo, kde se zblízka seznámíš s tradicí čokoládového řemesla. Přijď a zažij čokoládu všemi svými smysly! Budeme rádi za každý váš komentář. Abychom si tu dobře rozuměli a cítili se jako doma, poprosíme vás o dodržování několika.


Pro žáky čtvrtých a pátých tříd byla ve dnech 15. Zora Olomouc, Tovární 11. Pralinka v Českém Krumlově V Českém Krumlově , jen pověstných pár kroků od zdejšího hradu a zámku , objevíte místo, kterému mlsalové nedokáží odolat. Jak napovídá název čokoládovny Česká Pralinka , vyrábějí se tu pralinky různých příchutí, ale také pravý marcipán, staročeský perník nebo nugát.


Balíčky a krabičky budou standardně k dispozici na baru a. Nová čokoládovna a zmrzlinárna s přímou výrobou se nachází na ulici Cejl v Brně v blízkosti obchodního domu ALBERT Otevírací hodiny : PO - PÁ 10. Společnost Čokoládovny Fikar, s. Jsme tradiční výrobce dutých figurek a dalších speciálních reklamních čokoládových výrobků. Hledáte originální reklamní předměty? Nabízíme široký sortiment čokoládových reklamních předmětů na míru dle Vašich požadavků. Naše muzeum provozuje chráněnou dílnu, ve které jsme schopni pro vás vyrobit téměř cokoliv na vaše přání.


Vyrábíme čokoládové výrobky na vánoce, velikonoce. Marcipánové figurky, svatební dorty, dorty na míru s vašimi motivy, pralinkové balíčky a bonboniérky. Díky poctivé ruční výrobě a technologii, jsou naše pralinky krásně lesklé. Zoru Olomouc, kde se vyrábí například velmi oblíbená čokoláda značky Orion. Za mě favorité - rozmarýnová, slaný.


Rozhodli jsme se vrátit pralinkám skutečnou chuť. Rožnovský pivovar na přelomu 19. Web a mobilní aplikace s tipy na výlety a zábavu s dětmi do každého počasí i ročního období.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения