úterý 27. října 2015

Povlečení jednolůžko

I jednolůžko si zaslouží perfektní povlečení. Máte doma pokoj pro hosty nebo dětské pokojíčky s válendami? Nebo vás už nebaví partnerovo chrápání a tak jste si pořídili svou vlastní postel?


Povlečení jednolůžko

Ať tak či tak, každý domov má někde nějaké to jednolůžko. A aby se krásně spalo návštěvám, dětem nebo přímo vám. Vybíráte povlečení na jednolůžko ? Nechte se inspirovat širokou nabídkou povlečení na jednolůžko v precizním provedení prvotřídních přírodních materiálů s kvalitním potiskem.


Vybírejte z krásných vzorů a barev. Nabízíme také různé velikosti, pro jednolůžko , dvojlůžko i dětskou postel. Povlečení je důležitou součástí každé ložnice. Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte si levné povlečení z krepu, bavlny nebo saténu. Levné ložní povlečení s unikátními vzory vám zajistí královský spánek.


Povlečení jednolůžko

Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Kromě povlečení standardních rozměrů u nás naleznete také prodlouženou délku povlečení o rozměru 1x 2cm. V nabídce nechybí ani roztomilé dětské povlečení s pohádkovými a filmovými motivy. Nabízíme široký sortiment kvalitního ložního povlečení , prostěradel a bytového textilu pro Váš útulný domov. V nabídce máme povlečení bavlněné, krepové, mikroplyšové, flanelové a velký výběr prostěradel.


Matějovský Ložní povlečení (r) Internetový obchod výrobce ložního povlečení , ložního prádla, dětského povlečení , prostěradel a dalších ložních doplňků, licencovaných (Krtek a další) i klasických v bavlně, krepu, saténu nebo flanelu. Chcete si objednat stylové, krásné a velice kvalitní povlečení za výprodejové ceny? U nás jich najdete více než 3vzorů SKLADEM. Výprodej děláme každý týden!


Kromě toho u nás najdete další bytový textil nebo postele a matrace. V této sekci najdete povlečení na přikrývky rozměrů single - jednolůžko s vánočními a zimními vzory. Set se skládá z povlaku na peřinu v rozměru 137x200cm a povlaku na jeden polštář x 45cm. Z rozměrů si můžete vybrat povlečení na klasické jednolůžko (140x2cm), prodloužené jednolůžko (140x2cm) nebo na dvoulůžko (240x2cm). Vyberte si z naší široké nabídky.


Vzory plné květin a něžných romantických nádechů jsou hitem každé roční doby. Vždyť ve stresujícím a uspěchaném světě nabízí povlečení s květinovým motivem příjemné a něžné útočiště, které uklidňuje a zároveň nabíjí novou energií a chutí do života. Naše povlečení na jednolůžko si zamilujete na celou noc.


Povlečení jednolůžko

Je tak určeno k povlečení jedné postele. Rozměry přikrývky a polštáře naleznete v názvu nebo v detailu produktu. Případně můžete vyfiltrovat potřebný.


V nabídce také povlečení pro děti. Bavlna, flanel, krep i satén. Lesklé saténové povlečení na jednolůžko. Velikosti všech povlaků a prostěradel šijeme i na přání bez příplatků.


Povlečení jednolůžko

U některých modelů povlečení se můžete setkat i se zapínáním na cvočky. Péče o bavlněné povlečení. Chcete-li životnost vašeho bavlněného povlečení co nejvíce prodloužit, měli byste o něj pečovat dle pokynů výrobce. Sada povlečení na jednolůžko v odstínu Whisper White Z extra jemné ale pevné lněné tkaniny, utkané luxusnímu spánku na míru.


Velká výhoda mikroplyšového povlečení je, že se nemusí žehlit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения