středa 21. října 2015

Papírové tácky pod dort

Produktů na stranu: 1 2 Pře. Papírové tácky pod dorty a zákusky. Pokud chcete papírový tácek pod dort použít například pro servírování na svatbě, oslavě a podobně, zvažte také použití papírové krajky na dort , která navodí slavnostnější atmosféru. Různé tvary, barvy a velikosti.


Podnosy z ALU, popelník z ALU, gril tácky z ALU. Velmi vhodné pro pečení, smažení a grilování. Podložky pod dort různých tvarů a velikostí.


Máme pro vás i další cukrářské potřeby a vybavení! Vše je od předních výrobců a tak garantujeme prvotřídní kvalitu za velmi přijatelné ceny. Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky , ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Spolehlivé papírové tácky a talíře. Výhodou těchto propriet je, že je po skončení oslavy jednoduše uklidíte do koše na papír. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás papírové tácky za TOP ceny nebo papírové tácky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si papírové tácky , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Dortové krabice, xobaly. V naší nabídce naleznete nejen čistě bílé klasické dortové krabice, ale také nově také krabice na dorty s potiskem, které vypadají obzvláště dobře, chcete-li dort věnovat jako dárek.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Lepenkové podložky pod dort Lepící pásky Oboustranné Krepové žluté. Vybrat si můžete kulatý nebo obdélníkový formát – v různých průměrech a velikostech. Kulaté podnosy pod dorty.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Naše kulaté tácky pod dorty a koláče jsou vyrobeny z vlnité lepenky, to znamená z obnovitelných zdrojů, a proto jsou 1 biologicky rozložitelné. Barevné papírové talíře - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. Dále pak krajka pod dort (koláče), průměr 28cm.


Krabice na dorty, krabice na lahůdky, pizza krabice. Krajky jsou vyrobené z nízkogramážního papíru v jednotném designovém stylu. Svým stylem se hodí k tradičním i moderním dortům. Krajky pod dort jsou balené vždy po 1ks a nabízíme je v různých průměrech.


Může se hodit hned po ránu, když nesete miláčkovi snídani do postele, podnos na dort na odpolední siestu nebo večer, když k Vám přijde návštěva. Praktický servírovací podnos byste měli mít vždy po ruce. Nabízíme dortové krabice a krabičky na cukrovinky a koláče, ale také boxy na chlebíčky.


E-shop je určen výhradně pro námi registrované zákazníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения