středa 21. října 2015

Lis na hrozny cena

Lisy na ovoce, jablka, ruční lisy na zeleninu, na hrozny , vodní lisy na moštování jablek, lisy na víno, lisy na bobuloviny. Lisování ovoce, moštovací lisy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pneumatický lis na hrozny model PMA, PMC 15. Lis pracuje na principu rozpínání textilního v. Tento snadno ovladatelný lis na ovoce a víno vám umožní bez námahy lisovat vlastní ovocné mošty na víno a cider! Výborně se hodí na hrozny , jablka i mnoho dalšího! Náš lis kombinuje to nejlepší z mode. Lis Harvester FPlit, na hrozny.


Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. Nabízíme kvalitní moštovače, hydraulické, rámové, ruční lisy na ovoce a drtiče na ovoce. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Otvírák, škrabka a lis na česnek IKEA Inzerát byl odebran z oblíbených. Lis na ovoce a zeleninu Inzerát byl odebran z oblíbených. Je vhodný na spracovanie hrozna, ríbezlí, čerešní, jabĺk, hrušiek aa ďalších druhov ovocia pri výrobe rôznych domácich muštov či vín bez pridávané chémie. Klasická a osvědčená konstrukce. TIP Hydraulický lis 50l.


Kč Hydraulický lis o objemu 50l. Prodám lis na hrozny F. LANGE (koš, prokladky, zámky) vše plně funčkní. Lis je plně funkční a udržovaný. Lis tedy odpracoval vinobraní. Koupeno od firmy Zamma Sudy Vojkovice.


Pravidelně servisováno. Lis na jablka V naší nabídce nyní nově naleznete opravdu velký výběr lisů,. Mlýnek na hrozny MH 22. Moštovač na ovoce hydraulický. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Predám 3-plošný turniketový rámový lis ovládaný pneumaticky, sila regulovaná výškou tlaku z kompresora, potreba cca. Manuálne otáčanie, vhodný na výrobu škárovky. Vhodný na jablká, hrušky, bobuľoviny a podobne.


Tlakové dosky a lisovací kôš sú vyrobené z masívneho dreva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения