úterý 27. října 2015

Plechové spz se jménem

Stačí si jen vybrat a kontaktovat nás. Plechová cedule , Vino Bianco. Originální plechová cedule s tímto atraktivním motivem je ideálním dárkem pro každého pivního fajnšmekra.


Nenahrazuje oficiální SPZ. Písmo či číslice se mohou od oficiálních SPZ lišit!

Vyrobeno ze slitin lehkých kovů, s logem EU - CZ, podklad všech registračních značek je reflexního provedení. Můžete je připevnit dvojicí přísavek nebo zavěsit přímo na zeď. Tento koncept tvoří 1nejpo.


V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Imitace automobilové registrační značky (RZ, dříve SPZ ) se jménem ve více rozměrech od drobných na kolo až k reálné velikosti značky. Možností volby vlastní barevné kombinace.


Nechte si vypískovat hrneček se jménem , textem, obrázkem nebo logem. Některé druhy jsou lisované z hliníkového plechu.

Naše SPZ nejsou určeny pro vozidla v silničním provozu. Nejedná se o právoplatnou. Tyto značky nesmí mít všechny náležitosti originálních SPZ (RZ). Zcela chápeme, že Vás nudí sériově vyráběné cedulky, které má každý, navíc se můžete setkat s nedostupností Vašeho jména v designu, který chcete.


Nabízíme tedy zakázkově vyráběné spz jmenovky o formátu SPZ - 52x11cm, jakékoli jméno či přezdívka pro nás není problém. Vaše jmenovka bude prostě Vaše. Ahojte hledám všude možně po internetu SPZ -tku se jménem a nikde ji nemůžu najít. Neznáte někoho kdo do toho dělá? Doplňuji: Což chtěl jsem jen klasické plechové SPZ a jmenovky s přísavkami za okno do kamionu či dodávky.


SPZ na kočárek se jménem - textem na přání. Ve větších velikostech pro automobil, v menší formě pro kola v kolárně, nebo kočárek v kočárkárně. Imitace RZ (Registrační značky, dříve SPZ ) se jménem Natálka. Smaltované plechové hrnečky mají objem 3ml.


SPZ jsou vtipné , roztomilé a barevné. SPZ se jmény zmínku nenašel. SPZ MOTO normal-Ramecky na SPZ Ramecek na SPZ SPZ okresu a.

Třeba s oblíbenou kombinací čísel nebo se jménem (ilustrační foto)Foto: Filip. Ahoj, potřebuju poradit s dárkem. Penály plechové Penály taštička TOP Model Školní a výtvárné potřeby Akrylové barvy Sady akrylový barev. Běžná cena 2Kč 1Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Skladem ks. Cedulka se jménem SPZ - RZ Stanislav.


Platí, že SPZka musí vždy obsahovat minimálně jednu číslici a některá písmena není možné použít vůbec. PLECHÁČKY A PLECHOVÉ HRNKY SE JMÉNEM (NEJEN) PRO DĚTI. Hrnek se jménem je milým dárkem, který obdarovanému může vydržet klidně i roky.


V naší kolekci hrnků se jmény můžete vybírat z praktických plecháčků či jejich keramických imitací, ale také ze standardních keramických hrnků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения