pondělí 26. října 2015

Výměna ložiska u pračky indesit

Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku Indesit na výměnu ložiska. Jak vyměnit ložiska pračky Indesit ? Vám, jaké nářadí budete potřebovat, nebo jak jej nahradit, častokrát si můžete zajistit nářadí zdarma. Výměna ložiska u pračky Vyměníme ložiska v pračce. Opravujeme speciální technologií všechny typy praček s použitím značkových ložisek včetně technického listu.


Chci objednat Jak rozpoznám vadné ložiska ? Cez internet som podla typu pračky objednal obe ložiska na pračku -jedno vyšlo cca. Výmena zaberie cca minút jedna strana robil som to prvy x. Na jsou videonávody na výměnu ložiska z pračky Indesit k nalezení při zadání klíčových slov Indesit washing machine bearing replacement nebo changing bearing indesit washing machine apod. Martinovi a ostatním nespokojeným klientům praček Indesit - máme podobnou zkušenost s touto pračkou zn. Indesit , po letech odešly ložiska , kompletní výměna , po dalších letech otvírání dvířek a opět ložiska a teď k tomu ještě selhává program, přelupává a vyhledává a nenachazí navolený program.


Pračka se stářím cca let měla vadná ložiska. Bylo provedeno zjištění zda je oprava rentabilní vzhledem k celkovému stavu pračky kontrolou a měřením všech části spotřebiče včetně provedení autotestu pračky. Díly byly objednány a během tří dnů byly u zákazníka na místě v bytě též vyměněny. Náhradní ložiska jsou kompatibilní pro všechny typy praček, jen je třeba dodržet požadované rozměry a typ.


UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje. Především se mi jedná o to, zda-li je plastová vana rozebíratelná, nebo lepená. U některých modelů vrchem plněných praček se ložiska dodávájí jako kompletní ložiskové domky kdy ložisko nejde samostně vymněnit a je nutné zakoupit kompletní ložiskový domek - jeho montáž do pračky je podstatně jednodušší. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na servis elektrospotřebičů, opravy praček. Tak jsem sundal vršek pračky a tento konkrétní typ má plastovou vanu svařenou. Takže buďto využít domácí opravu rozříznutím a následným sešroubováním (to ale v tomto případě nejspíš nepůjde, styčná plocha je příliš malá) a nebo služeb nějaké firmy, která buben rozřízne, ložiska s guferem vymění a buben znovu svaří. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Buben je kovovy ale nevim jak oddelat hridel s lozisky a sundat prave zadni kryt.


Poruchy praček Indesit. Kódy závad u praček Indesit. FZkrat v napájecím obvodu pohonu motoru - mohlo dojít k úniku vody na kolících konektoru nebo korozi kontaktů. Pouze u značky Gorenje vzhledem k častým chybám v dokumentaci je třeba ložiska nejprve vymontovat a zjistit rozměry. Možno samozřejmě zakoupit pouze gufero, nebo.


Pořadí otáčení ložisek osy bubnu zařízení Pračky tohoto výrobcejsou navrženy tak, aby výměna ložisek nemusela být demontována, což je mimořádně výhodné při opravách domácích spotřebičů. Při výměně ložisek je nutné vanu rozříznout a po opravě opětovně svařit. Jestliže máte podezření, že je v prací vaně Vaší pračky cizí předmět.


RS, 2Z - kovové krytí,2Z Rozměr 12x28x8mm universální ložiska do nářadí, praček, vysavačů a jiných el. Domčeky na práčku Electrolux, Whirlpool, Indesit , Candy atď. Ložisko, gufero, ložiskový dom práčky.


Náhradné diely – ložiská na Electrolux, Zanussi, AEG je dobré skontrolovať podľa produktového čísla, ktoré nájdete vzadu na práčke, začína sa 91…. Ne všechny žebra bubunu na pračky které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения