čtvrtek 24. ledna 2019

Autoškola kladno sítná

Výuka v klimatizovaných vozech Škoda (Fabia a Rapid) a Nissan Qashqai. Kurzy specializované výhradně na výuku skupiny B (osobní auto). Výběr typu vozidla a zda chcete jezdit s instruktorem nebo instruktorkou.


Na základě domluvy jsme Vám schopni sestavit naprosto individuální kurz s individuálním přístupem. Platby za opakované zkoušky Městskému úřadu: test 1Kč, opakovaná jízda 4Kč.

Za účast na první závěrečné zkoušce má povinnost ze zákona každý uchazeč o řidičské oprávnění městskému úřadu zaplatit správní poplatek ve výši 7Kč (autoškole se při závěrečné zkoušce žádný poplatek neplatí). Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Miroslav Polidar - informace o autoškole, kontakt, mapa, telefon.


Hledáte výhodné pojištění vozidla? Pod pojem pojištění vozidla se rozumí buď havarijní pojištění vozidla nebo zákonné pojištění vozidla spíše známe jako povinné ručení. Začínali jsme s pobočkou v Čimicích, dále se pak rozšířili o pobočku na Černém Mostě.

V naší autoškole nabízíme: výcvik řidičů pro motocykly, skupiny AM, A A a A. Moderní učebna a výuka teorie. Teorie vychází z několikaleté praxe zkušených instruktorů, nejde pouze o čtení pravidel a zákona. Součástí výuky jsou i nadstandardní témata jako infotainment v moderních automobilech, smart cities, elektromobilita, ale i základní technika pro každodenní použití. Vážení přátelé, chtěl bych Vám představit naší novou autoškolu.


Budeme se snažit dělat práci poctivě a tak, aby všichni byli nadšeni. Stačí zadat její název. Profesionální výcvik, kondiční jízdy a školení řidičů.


Povinné ručení ČSOB ČSOB pojišťovna vychází při stanovení sazeb pojistného z kubatury pojišťovaného vozidla. Nabízí limity výše krytí, varinta Premiant až do výše 1milionů Kč. Do města ocele a uhlí se stěhovalo stále více lidí za prací a zajištěním bytů se mělo omezit.


Máme mnohaleté zkušenosti s výcvikem řízení automobilů i motocyklů. ALL – ka – autoškola pro řidičské oprávnění Prožijte školení řidičů v klidu. Přišli jste o řidičské oprávnění a chcete jej nazpět nebo se chystáte poprvé zasednout za volant?


Naše autoškola je tu pro vás. Provozujeme školení řidičů pro motorová vozidla mnoha skupin včetně výcviku žadatelů pro získání.

Fitness Hardcore sál Sauna Ceník Fotogalerie Kontakt. Kladno Sítná , dům techniky ul. Chcete získat řidičské oprávnění v klidu a stát se králem silnic? Kontaktujte nás, provozujeme autoškolu a školení řidičů pro všechny skupiny vozidel.


Velice musím ocenit vaší práci. V minulých letech jsem se věnoval historii kladenských šachtet také jsem obcházel místa a fotil. Tak že jsem velice rád že se zde objevily i mista které dobře znám ale i za tech několik let se některá trošku změnila.


Hlavně potom co začala probíhat likvidace a zajištění starých důlních děl po ukončení těžky na posledním dole. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Hledaný výraz Hlavní nabídka Přeskočit nabídku.


Nacházíte se zde: Titulní stránka Hlavní nabíd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения