úterý 22. ledna 2019

Kotoučová řezačka na textil

Možnost vyzkoušení na prodejně Brno, Lidická 24. Stroj je skvělý pro řezání textilu i ve více vrstvách, papíru, lehké kůže, vlizelínu, ronofixu a dalších materiálů. Kotoučová řezačka s přímým pohonem, servomotorem v hlavě, LED osvětlením a regulací otáček.


Tavné řezání textilních materiálů, horký nůž Tavné řezání polystyrenu, EPS, řez nožem, strunou, odporové dráty Nože kotoučové, nože pro vertikální řezačky a nože pro pásové pily Brousky do řezaček, brousky do pásových pil Další. Výrobek je určený pro ČR. Návody máme v českém jazyce. Opravy provádí vždy autorizovaný s. Video ruční kotoučové řezačky s označením YJ-Profi vyrobené naší firmou. Tato řezačka nemá žádné převodové ústrojí a má minimální náklady na el.


Stroj je určen pro řezání textilu, papíru, lehké kůže, vlizelínu atd. Bateriová kotoučová řezačka na textil TEXI ZORRO 1FREE Bateriová kotoučová řezačka s přímým pohonem, servomotorem v hlavě, LED osvětlením a regulací otáček. Ruční kotoučová řezačka na textil HOOG´s Rapido.


Velmi kvalitní kotoučová pila. Cena je včetně poštovného. Napájení 230V, výkon100W, váha kg, osmihranný nůž o velikosti 1. Ruční řezačka vám pomůže nařezat papír, textil , kůži i vinyl. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Prodám ruční kotoučovou řezačku na textil s průměrem kotouče 6cm. Aukro Dům a zahrada Nářadí Elektrické nářadí Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale n. Laserová gravírka Rayjet funguje podobně jako kancelářská tiskárna. Svůj gravurový soubor pošlete přímo ze svého běžného grafického programu na laser. Po navolení typu materiálu můžete spustit proces laserového zpracovávání.


Více podrobností o gravírce Rayjet naleznete na stránce produktu. Důležité parametry řezaček na papír. Pak budete vědět, jakou kapacitu a délku řezu by měla vaše řezačka zvládat.


S pákovou řezačkou během jednoho. Určuje maximální počet papírů, jaký dokáže řezačka zpracovat najednou. Ekonomický a velmi oblíbený model elektrické řezačky na textil a syntetiku německého výrobce HOOG´s. Tato kotoučová řezačka byla speciálně navržena pro použití v průmyslu.


Vhodná pro lehčí tkaniny a látky. Ergonomický tvar rukojeti zaručuje pohodlné používání. Universální kotoučová řezačka -pila pro lehký a střední materiál. Nejlevnější e-shop TOOL-SHOP Nýřany.


Zboží za akční ceny, slevy. Vysoce kvalitní ruční elektrická řezačka na textil a syntetiku německého výrobce HOOG´s. Speciálně určená pro stříhání technických tkanin, koberců, plsti a plastů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prodám starší vertikální řezačku (pilu) na textil a podobné materiály (PVC, mirelon, poreten). Již pro ni nemáme využití. Osobní předání v Líšnici a okolí nebo po dohodě v Praze (Nové Butovice).


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения