úterý 15. ledna 2019

Chůvička s kamerou bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Kategorie Baby monitory, chůvičky - bazar. Vybírejte z 8inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Popis: Prodám nepoužitou (nevhodný dar) video chůvičku značky XBlitz, parametry, viz.


Parametry: Rozlišení kamery: 320x2Velikost displeje monitoru: palce Připojení: bezdrátové 2. GHz Venkovní dosah připojení: 260m Vnitřní dosah připojení: 50m. Přístroj vysílá signály v pásmu GHz, díky čemuž má dlouhou vzdálenost. Rodičovská С jednotka: - barevný displej s vysokým rozlišením - Automatické infračervené noční videni.


Režim VOX mód aktivuje obraz pouze po zachycení zvuku.

Smart chůvička do mobilu umožňuje pomocí stažené aplikace propojit chůvičku s chytrým telefonem. VOX, při které se dětská chůvička aktivuje až po zaznamenání hluku či zvuku. Obrazovka chůvičky vám dokáže zobrazit nejenom denní vidění, ale i to noční díky infračervenému světlu. MBP8Connect je dětská chůvička s Wi-Fi HD kamerou s dobíjecí baterií, s duálním režimem a 0“ (1cm) displejem, která vám umožní přepnout váš chytrý telefon nebo tablet připojený k internetu do režimu plnohodnotné dětské video monitorovací kamery, což vám umožní sledovat vaše dítě odkudkoliv.


Dále vám nabídne ECO režim, pro výraznou úsporu energie, kterou zajisté oceníte. Používaná bez problému. Dosah ve volném prostoru až 3m. LED indikátor, který jednoznačně určuje, zda je v dosahu záznamové jednotky. Elektronická chůvička s techn.


Video chůvičky s kamerou. Na přístroji najdete údaje o rozsahu, kvalitě přenosu a napájení. Každý přístroj se něčím odlišuje, je specifický. Jedná se o relativní novinku, na trhu je řada různých typů a vybrat ten pravý není jednoduché.


S integrovaným světelným projektorem NEMO, dítě zklidní a utiší barevné projekce hvězd a planet na str. Chůvičky mají rozsah kolem metrů. Bezdrátová dětská chůvička s bezpečnostní kamerou , barevný 2. GHz mezi kamerou a monitorem. LCD displej, nerušený přenos 2.

Tato elektronická chůvička přináší pocit bezpečí. Pokud maminka pořídí kameru, tak se asi chce dívat - uklízí v přízemí a občas koukne co se děje. Digitální dětská chůvička Motorola MBPDigitální dětská chůvička s technologií DECT (kanálů) a mikrofonem s vysokou citlivostí. Ochrání váš malý pokla když nebudete právě poblíž. Asi let stará, trochu poškrában.


Dětská chůvička s technologií DECT a dosahem až 3m. Mohu si k ní připojit další kamery a sledovat klidně děti v jiném pokoji, má noční vidění s dosahem metrů a fakt to jde parádně vidět. Noční světlo, mluvení, ukolébavky, teploměr atd. Vypne se obraz, když se nic neděje a jak dítě kňourne, hned naskočí obraz.


Ten si teda můžeš dát i sama.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения