čtvrtek 10. ledna 2019

Set závěsných organizérů na nářadí ntbnp1 ntbnp4

Univerzální a užitečný panel na šroubky, matice, podložky, který lze připevnit na stěnu ve svém domě, garáži, dílně. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. O nás Naše aukce Napište nám Komentáře KONTAKT KAXL s. Závěsný organizér na nářadí TOOLBOARD.


Už žádné rozházené nářadí , vše budete mít na jednom místě. Nabízíme širokou nabídku závěsných organizérů na šroubky a nářadí do každé domácnosti a garáže. Organizér na šroubky a nářadí doručíme spolehlivě do druhého dne. Zavesny organizer na naradi nejlevneji.


Dílenské závěsné stěny a jejich příslušenství – poličky, držáky, háčky a další, představují ideální doplňky pro servis či dílnu. Umožňují snadnou dostupnost všech potřebných pomůcek – hlavně nářadí je ihned po ruce a není třeba cokoliv hledat ve skříních či krabicích. Nabízíme pestrou nabídku boxů na nářadí - různé velikosti i provedení. Vše za skvělé ceny a dodáním do hodin. Rychle, výhodně a pohodlně.


Pokud máte děti, je organizér ideální na hračky. Využít lze však i na kosmetické produkty. Máte málo místa v předsíni či koupelně?


Pořiďte si tento závěsný látkový organizér na dveře, který skvěle šetří místo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Technické parametry:Mater. Plastový organizér přihrádek NORS 399x303xPROSPERPLAST.


Lze kombinovat a rozšířovat o další panely z naší nabídky: NTBNP, NTBNP NTBNP NTBNP, NTBNP5. Součástí výbavy organizérů jsou dva úchyty pro uložné boxy k organizéru: NP NP NP NP10. Stroje, motory, přístroje, nářadí - inzeráty - strana Inzerce na Annonce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения