pondělí 28. ledna 2019

Pivní automat uhřínovice

Martin Povýšil, majitel minipivovaru v malé vsi na Jihlavsku, už nemůže provozovat automat na pivo. Sám jsem osobně navštívil uhřínovicko. Přemýšlel, jak se o svůj produkt podělit s ostatními, v obci totiž není hospoda, neuživila by se. A tak přišel nápad na pivní automat. Myslím, že je to problém více vesnic a toto bylo řešení, jak pivo mezi lidi dostat alespoň v létě, nastínil.


Please try again later. Uhřínovice – malá vesnice, která se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou. Martin Povýšil píše: Pivovárek mám oficiálně od dubna, vařím 10° světlé výčepní Ruprenz a 11° světlý ležák Ruprenz. Letos na jaře sem totiž instaloval automat , kde si lidé mohou načepovat pivo. Zhruba před rokem zřídil Martin Povýšil v Uhřínovicích, malé obci na Jihlavsku, malý pivovárek.


Podnikatel tvrdí, že se mu sbíhají pozitivní ohlasy z celého světa. Ten je na budově obecního kulturního domu. Z rarity, o níž psal i britský The Guardian, tak teče jen limonáda. This feature is not available right now. Na speciály zatím není čas, na vánoce plánuji určitě Vánoční 19°.


UHŘÍNOVICE u Jihlavy - Zařazujeme zprávu od sousedů z Jihlavska. Ze světové atrakce teče už jen limonáda 1. Nepodařilo se však vypátrat autora zprávy a snímků. Zajímavostí je pivní automat , včetně kontroly věku spotřebitele, na místním kulturním domě.


Základním sortimentem jsou spodně kvašená piva plzeňského typu, která doplňuje řada speciálů od IPA po Amber Ale. Jsem automat , který vydává pivo. Právě zde se můžete na vlastní oči předsvěčit o tom, že kromě již známých a rozšířených automatů na mléko, existuje i speciální automat na pivo. Sestoupil jsem z Nebes, abych dal lidem to co chtějí a potřebují. Tu si mohou načepovat i děti.


Už z něj ale neteče pivo, nýbrž limonáda. Přehled pivních tácků z Uhřínovice. Zákon zrušil automat na pivo. Pivní tácky Uhřínovice. Děkuji za tento článek!


Nové recepty a všelijaké výzvy v kuchyni jsou moje hobby a všeobecně platí, že čím švihlejší nápa tím větší pravděpodobnost, že se do toho pustím :D. Velmi dobrý světlý ležák s příjemnou vůní, ochutnáno 20. Domácí vaření piva, aneb jak na to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения