čtvrtek 31. ledna 2019

Parní hrnec tefal vitacuisine návod

Parní hrnec tefal vitacuisine návod

Tefal Produkty uživatelské návody. Najdete zde všechny informace o vašem produktu. Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek!


Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru. VitaCuisine Compact První kompaktní parní hrnec s pohárky Uvaří kompletní a vyvážené tříchodové menu najednou. Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Rozjasněte barvu svých ingrediencí a podávejte skvělá jídla připravená pomocí programů vaření. Vaří zeleninu (režimy extra a rychlé vaření), ryby, bílé maso, rýži a dokonce i moučníky, pro které je určena speciální forma.


Ale pozor, nemyslete si, že když vaříte zdravě, znamená to automaticky, že jídlo rodině nezachutná. Pára v parním hrnci má teplotu vroucí vody, tedy přibližně 100°C. Ano, ale ne příliš často, protože tento krok má za následek pokles teploty a ztrátu páry, což může zpomalit vaření. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Jde o prostředek, s nímž je zdravé vaření hračka. Před uvedením do provozu si návod pozorně přečtěte. Seznamte se s parním hrncem Vitacuisine Compact, který dokáže napěchovat vaše pokrmy spoustou vitamínů!


Návod je nedílnou součástí. VበTEFAL parní hrnec je vhodn˘ pro vût‰inu potravin a pro pfiekvapivé mnoÏství rozmanit˘ch receptÛ. Díky jednotlivým košům můžete uvařit 3chodové menu najednou. Vyznáváte zdravé stravování a sledujete moderní technologie?


Parní hrnec tefal vitacuisine návod

Hrnec je vybaven digitálním časovačem a také čtyřmi pohárky, ve kterých připravíte menší porce pokrmů i jiné delikatesy. Už si nemusíte vybírat mezi předkrmem, hlavním chodem či dezertem - uvařte je všechny najednou! Pak není parní hrnec zbytečnou investicí. Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty, ale pochopit princip a výhody vaření v něm. Parní hrnce nejsou hrnci v pravém slova smyslu.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Nabídne kompaktní design a celou řadu pokročilých funkcí, díky kterým se vaše vaření posune na zcela novou úroveň. Díky své konstrukci není problém příprava jídla až ve jednotlivých vrstvách najednou.


Objevte výhody vaření v páře. VitaCuisine parní hrnec umoÏÀuje pfiípravu chutného a vyváÏeného jídla v jednom snadném kroku. Jeho služby oceníte především během vaření zeleninových a ovocných příloh, salátů, rýže, luštěnin ale i masa a ryb. Ovládání: Přestože parní hrnec není nijak složité zařízení, je to speciální přístroj, se kterým je třeba správně zacházet.


Zejména se to týká mas, jako je hovězí (a obvykle i vepřové) a taky. Omezení: Jednou z výraznějších nevýhod je fakt, že parní hrnec není vhodný pro přípravu jakýchkoli surovin. Praktický parní hrnec s funkcí Vita Plus.


Parní hrnec tefal vitacuisine návod

Přístroj se skládá ze tří odnímatelných nádob a odnímatelného roštu s držákem na vejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения