čtvrtek 17. ledna 2019

Levná prostěradla 140x200

Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Pokud hledáte levná prostěradla , zkuste naší nabídku prostěradel z polybavlny.


Prostěradla jsou složena z bavlny a polyesteru. S gumou všitou v tunýlku, díky níž se prostěradlo lehce upevní na matraci a dobře na ni drží. Možné použít na matrace o výšce až 20cm. Vysoce kvalitní prostěradlo připomínající myší kožíšek je ideální pro chladnější měsíce - je hebké, hřejivé, s jemnými chloupky a je. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Levná prostěradla se vám v domácnosti neztratí. Jsou vhodná na chatu i do pro běžné užívání. Tmavě hnědé elastické prostěradlo s dlouhodobou trvanlivostí se stahovací gumou v tunýlku. Tmavě šedé bavlněné prostěradlo LUXUS se stahovací gumou v tunýlku je určeno na jednolůžko o rozměrech 140x200cm.


Matrace 140x2se dají zařadit do kategorie těch nejluxusnějších a nejkomfortnějších matrací co se týká jejich velikosti. Tento typ matrace umožní každému vychutnat si pocit naprosto ideálního spánku bez prostorového omezení. Váš byt - prostěradla , přehozy na postele, hotelové povlečení a froté, licenční produkty a mnoho dalšího zboží. Mají nižší gramáž a rychleji se opotřebí.


Jaké jsou druhy prostěradel? Froté prostěradlo - bavlněné napínací prostěradlo. Jeho předností je široký výběr barev a příznivá cena. Bavlněná prostěradla jsou stále nejoblíbenějším způsobem povlékaní v domácnostech i hotelových zařízeních. V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek.


TOP Q froté prostěradlo ŠEŘÍKOVÉ 140x2cm. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, v tuto chvíli nepřijímáme žádné objednávky. Důvodem je omezování služeb v logistice zboží. Věříme, že se situace brzy zlepší a provoz obchodu bude plně obnoven. Aby prostěradla správně plnila svou funkci, musí na posteli dobře sedět, měla ladit s ložním povlečením a být pro svého uživatele příjemná na omak.


Nabízíme vám výběr kvalitních prostěradel, mezi která patří bavlněná prostěradla , froté prostěradla a jersey prostěradla. Mikroplyšové prostěradla nabízíme v rozměrech 90x20 140x2, 180x2a 200x220. A abyste docílili co nejvíce heboučké postele, můžete prostěradla kombinovat s mikroplyšovým povlečením.


Jersey prostěradla tak splňují všechny parametry pro pohodlný spánek. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jsou krásně měkká a příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


V naší nabídce naleznete širokou škálu. Napínací prostěradla , jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK. Produkty s označením Zboží české značky Šťastný domov jsou precizně zpracovány a ručíme za jejich kvalitu.


Veškeré ložní povlečení, prostěradla , deky, doplňky i dekorace, ručníky a osušky, které si můžete koupit na našem e-shopu jsou pečlivě vybírány s ohledem na praktičnost, vysokou užitkovost, skvělou cenu a jedinečný design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения