pátek 25. ledna 2019

Bluemotion močovina

Močovina tvoří 3procenta objemu kapaliny AdBlue, zbytek je destilovaná voda. Občas se také mluví o čpavku, který se ale v tomto případě používá pouze coby redukční činidlo. Systém pracuje s katalyzátorem SCR, který zde doplňuje oxidačně-redukční katalyzátor a samozřejmě filtr pevných částic.


Bluemotion International Limited We Meet Your Needs Globally. Home About Us Products Links Contact Us. True BlueMotion models.


There are currently only two true BlueMotion models in the VW range – the Golf BlueMotion and the Polo BlueMotion. BLUEMOTION is a computer technology oriented company, specialized in digital events production. We use the latest media transport over IP solutions to live broadcast standalone and multi-locations events around the worl to all screens type, with minimal latency and maximum quality and reliability. BlueMotion is a tradename for certain car models from the Volkswagen Group with an emphasis on higher fuel efficiency. For muck diving in Ambon, please contact separately our recommended dive centre Critter Junkies.


SCR to dělá skoro zdarma. Nákladní vozy, u kterých je účinnost na prvním místě, už léta volí jinou strategii. Motor udělá oxidů dusíku, kolik chce, a zlikviduje je pak ve výfuku vodným roztokem močoviny při takzvané selektivní katalytické redukci (SCR).


Nie celkom, lebo napríklad hrdlo v Mercedese CLS je v zadnej časti kufra orámované čalúnením a ponorené hlboko pod koberčekom. Je veľmi ťažké nalievať a nerozliať. Potom je to dosť nepríjemné, lebo hoci nie je močovina zdraviu škodlivá, časom kryštalizuje, zbelie a pekelne zapácha. Naše cestovní kancelář Vám zajistí příjemnou dovolenou v oblasti, která tradičně patří k nejoblíbenějším místům českých turistů. AdBlue: Močovina pro nové bluemotion motory.


Lze ji dotankovat třeba i na benzínce. Aditivum filtru pevných částic (v případě PSA je to FAP filtr): speciální aditivum pro všechny vozy, které mají FAP (i pro ty nové, kde je FAP a zároveň i technlogie bluemotion ). Dolití ideálně v servisu, protože je k tomu potřeba i DIAG. Přívlastek Blue u známé zkratky TDI označuje nové motory, které s předstihem plní emisní normu Euro 6. Jedná se o naftové motory s přímím vstřikováním paliva, doplněné o katalyzátor DENOX, který redukuje oxidy dusíku až o. Jen tak pro zajímavost, Touareg 4. Podle nového pravidla by tedy muselo platit, že na jeden Touareg musí u Volkswagenu prodat deset modelů Polo. Takový ty kecy, že na celej servisní (olej.) inteerval vystačí nádobka jsou akorát marketingový kecy, protože aby to fungovalo tak jak má, je spotřeba na kilometr zhruba taková jakou tady uvádíte. Takže buď bude auto plnit.


Volkswagen zavádí do modelové řady Crafter motory, které splňují emisní normu Euro 5. Od červnové výroby budou vozidla Crafter sériově vybavena ekologickou technologií AdBlue, která přeměňuje oxidy dusíku obsažené ve výfukových plynech na dusík a vodu. Ve spojení s novou mechanickou převodovkou se navíc snižuje spotřeba paliva o litru na 1kilometrů. Kajúcne sa priznávam, žil som v omyle, podľahol som koncernovému PR ohľadne bluemotion diesel motorov a ich emisií.


Zahodil som preto dnes kľúče od svojho diesel auta a uz jazdím, budem jazdiť odteraz výhradne na mojom eko - benzínovom aute. Nie je to sice zelený skyactiv motor, ale s dvojrocnou priem. Test Volkswagen Passat BlueMotion DSG – Převezměte řízení, prosím Škoda Auto zahájila výrobu nové kompaktní limuzíny Rapid Test VW up!


Výhodou pobřišnicové dialýzy je, že pacient se léčí doma, říká švýcarský lékař a světová kapacita na dialýzu Peter Rutherfor který bude jedním z přednášejících na nefrologickém sympoziu v Olomouci, jež začíná právě dnes a bude se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения