úterý 29. ledna 2019

Ovocné placky v troubě

Pokud byste se rozhodli vyzkoušet vyrobit tyto ovocné kůže v troubě , určitě je to možné, jen domácí trouba má většinou nejnižší teplotu na 50°C a nesmí Vám vadit, že si jí na nějaký čas zablokujete sušením. Výroba domácích křížal a dalšího sušeného ovoce není nic složitého. Sušit můžete v troubě , v horkém dni také venku, ale nejpohodlnější je to s domácí elektrickou sušičkou. Z ovoce se dají připravit také sušené ovocné placky. Nasušené plody léta vám budou dělat radost po celou zimu.


Sušení je nejstarší a nejlevnější způsob konzervace. Dnes, když jsou rozšířeny domácí sušičky, je to i pohodlnější oproti dřívějšímu sušení v troubě nebo na vzduchu. Sušit se dá zelenina, houby, ovoce i maso. V následujícím článku vám poradíme, jak si doma vyrobit ovocné.


Sušené ovocné placky zasytí a chutnají. Stačí ovoce, mixér, trouba a zdravá svačinka je na světě. Květákové placičky v troubě při zažívacích potížích. Uvařený květák a dvě mrkve rozemeleme na masovém strojku. Přidáme pět lžic polohrubé mouky, pět lžic mléka, trochu sekané zelené petrželky nebo sekané mladé celerové nati, trochu soli a sníh ze dvou bílků.


Ovocné placky v troubě

Rozmixovanou směs poklaďte rovnoměrně do nádoby sušičky popř. Vrstva by neměla být průhledná - pokud bude příliš tenká, nebude placka pružná, ale tvrdá. Usušená placka by neměla být na povrchu lepivá, případně jen malinko.


Hotové placky smotáme ještě teplé, necháme vychladnout a pokud je chceme skladovat, zabalíme do fólie a uložíme na chladné místo. Zelné placky pečené v troubě recepty, které budete milovat. Placky i fotka nádherné Kdysi jsem také vyzkoušela do placek z vařených brambor přidat česnek a majoránku, a byly to snad jediné placky , které mi vyloženě nejely - na mě tam tyhle dvě voňavé přísady působily rušivě. V bramboráku je miluji, tady mě opravdu rušily.


Bramborové placky v troubě recepty, které budete milovat. Tématické fráze: květákové placičky do trouby květákové placičky z trouby květákové placičky v troubě kvetakove placky do trouby kvetákovo cuketové placičky kvetakove placky z trouby kvetakove placicky pecene v troube květákové placičky do trouby recept recepty na květákové placičky z trouby kvetakovo cuketove placky. Jeden z našich nejúspěšnějších receptů jsou květákové placičky pečené v troubě.


Snažili jsme se tedy jít v jeho stopách a dnes vám přinášíme variaci na tento recept. Makrely v ohnivzdorné misce poklaďte máslem a deset minut zapečte v troubě pod grilem. Pokud budete dělat květákové placky v troubě , myslete na to, že musí být rozehřátá, zapněte si ji tedy na začátku vaření.


Na plech si dejte pečící papír, potřete lehce olivovým olejem a na něj pokládejte přichystané květákové placky. Cuketové placičky pečené v troubě recepty, které budete milovat. Ovocné placky podáváme jako přesnídávky, nakrájené placky použijeme do müsli nebo do jogurtů, můžeme je také plnit různými krémy a připravit z nich sladké nebo slané rolády.


Z ovocných placek lze krájet různé ozdobné tvary, kterými pak ozdobíme zákusky, dorty, vánočního cukroví či ovocné mísy, zeleninové. Tématické fráze: bramboraky v troubě bramboracky pečené v troubě bramborák pečený v troubě na plechu bramborák v troubě bramboráky z trouby bramboráky pečené v troubě bramborák na plech do trouby bramborak z trouby bramborák do trouby bramborové placky v troubě bramboraky do trouby bramboráky v troubě na plechu. Tak já jsem to dnes taky pekla pro hosty na konkrétní čas a výsledek byl dost tristní. Místo minut byly placičky v troubě hodinu a stále nedopečené. Přemýšlím, co jsem kde podcenila.


Na kolik stupňů jste pekli prosím (ti z vás, kterým se povedly)? Tématické fráze: květákové placky do trouby kvétákové placičky kvetakove placky v troube květákove placky z trouby recept na květakové placky v troubě květákové placičky recept květákové placky pečené v troubě kvetakove karbanatky v troube pečené květákové placičky pecene kvetakove placky kvetakove placicky se. Otrubové placky a co tě čeká a nemine: Placky z otrub ti zaberou asi minut, z uvedeného množství uděláš porcí a bude tě to stát asi korun.


Co si musíš na otrubové placky sehnat: polotučný tvaroh (celá vanička 2g) 2g pšeničných otrub. Zkuste si místo obligátní dýňové polévky nebo rizota připravit placičky. Jejich výhodou je také to, že jsou chutné i druhý den. Upečené bramborové placky můžeme potírat dušenými jablky, marmeládou nebo špenátem.


Ovocné placky v troubě

Dobrý je také sladký tvaroh. Placky podáváme i jako přílohu k dušené zelenině, nebo k masu. Pro všechny labužníky zde máme výběr nejlepších kynute placky receptů. Všechny naše recepty obsahují přesný návod po krocích a detailní rozpis surovin.


V pořadu jsme vám ukázali rybízové placky. Ale můžete si na zimu takto zakonzervovat i další ovoce: maliny, borůvky, jahody, angrešt, třešně. Nebojte se experimentovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения