čtvrtek 10. ledna 2019

Isover domo plus 160mm

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Izolační materiály) Hodnocení produktu: 1 (). ISOVER DOMO Plus vyhlásenie o parametroch w3.

Vzduchotesnosť a ochrana proti vl. Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným vlastnostiam je vhodný ako univerzálna výplňová izolácia všade tam, kde sa požaduje dosiahnutie. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Izolačné rolované pásy vyrobené zo sklenej vlny Isover. Výroba je založená na metóde rozvlákňovania taveniny skla a ďalších prímesí a prísad.


Vytvorené minerálne vlákna sa v rámci výrobnej linky zpracujú do finálneho tvaru pásu. Vlákna sú po celom povrchu hydrofobizované.

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Kč poptejte individuální slevu. Dodává se v MPS balení (MPS = rolí).


Isover Domo Plus bývá běžně skladem na téměř všech skladech ihned k odběru. Po dohodě s výrobcem je možno. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru pásu. Vyhlásenie o parametroch Odber tovaru možný iba na celé palety!


Poplatok za rozbalenie palety je € s DPH. Izoláciu Domo Plus je nutné v konštrukci chrániť vhodným spôsobom (parotesnou fóliu). Skelna vata 160mm - Vyhledávání na je nákupní. KNAUF INSULATION Skelná vata Climowool DF role tl. Stavebniny Tepelné izolace.


Zjistěte, kde nakoupit nejlevněji! Diskuze kečlánku: Problematika a - Armourvent Multi nebo Armourvent Ridge - viz. Většinou je v řádu desítek či stovek tisíc korun.


Va oferim o gama variata de materiale constructii.

Knauf NatuRoll Plus – 160mm – balenie m². Dům jsem dělal z isoveru unirol profi a tam se to opravdu hned nafouklo. Nabízím k prodeji rolí isover domo PLUS 140mm, 038. Originál zabalené, nepoužito, zbylo ze stavby.


Osobní odběr Zábřeh na Moravě. Kč za m 2: není skladekoupit. It is consisted of specially moulded hexagonal cellular expended polystyrene, available in a number of different depths and grades.


Isover DOMO PLUS 160mm 2xmb role m( pal 16m) 201.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения