středa 30. ledna 2019

Dávkovač mýdla nástěnný

Nástěnný samodržící dávkovač mýdla Wenko Turbo-Loc Detroit. Dávkovač mýdla na zeď, dvojitý. Uzamykatelný dávkovač tekutého mýdla , rozměry 110x60x1mm, těleso nerezová ocel lesklá, objem l, pro mýdlo o viskozitě 8-Pas, nástěnná instalace. Kvalitní nerezové i plastové dávkovače či zásobníky mýdla na zeď či stěnu Merida za výhodné ceny. FRANKE dávkovač mýdla nást.


Je vyroben z černého ABS plastu s černým tlačítkem v kompaktním provedení. Lze montovat na vruty i samolepky. Nerezové dávkovače tekutého mýdla v lesklém a matném provedení.


Zápustný chromovaný dávkovač tekutého mýdla. Automatické nerezové nástěnné dávkovače mýdla. Zkontrolujte akci a cenu, přihlaste se nebo se u nás zaregistrujte Přihlášení.


Už jste zaslali požadavek o upozornění o naskladnění produktu. Hledáte praktický dávkovač tekutého mýdla na zeď, se kterým nebudou žádné problémy, a zároveň se bude líbit? Potom je Vaše pátrání u konce.


Náš internetový obchod ABSTORE. Obzvlášť u malých umyvadel, kde je odkládací plocha velmi omezená, je praktický nástěnný dávkovač mýdla. Ale i klasické dávkovače můžete díky přídavným držákům upevnit na zeď. Mnohé dávkovače, které nejsou průhledné, disponují.


Moderní nástěnný dávkovač na tekuté mýdlo je vyrobený z matné oceli. Vyobrazení výrobků na webových stránkách je pouze informativní. Výrobce si vyhrazuje právo technických změn nebo parametrů. Výrobce vyvíjí maximální snahu, aby zde zveřejněné informace byly co nejnovější, ale nezaručuje, že všechny údaje jsou v danou chvíli přesné a aktuální.


Elegantní nástěnný dávkovač mýdla s oblými tvary. Výška 1mm, šířka mm, jednodílný. Vyrobeno z kvalitní leštěné nerezové oceli. Blomus NEXIO nástěnný dávkovač mýdla.


Dávkovač mýdla nástěnný

Ve volitelných variantách produktu lze vybrat provedení: leštěná ocel nebo matná ocel. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Designový nástěnný dávkovač mýdla je jedním z prvků koupelnové série, kterou pro dánskou značku Menu navrhli Norm Architects.


Kombinujte s dalšími prvky ze série. Se stlačitelným krytem, stlačuje se směrem ke stěně. Standardně s šedým okénkem, na vyžádání k dostání i dalších barvách. Se zámkem a bílý PQ klíčem.


S doplnitelnou nádržkou a standardní průmyslovou. Se stylovými dávkovači tekutého mýdla si můžete v koupelně klidně sehrát mýdlovou operu. Praktický a přitom designový doplněk si totiž zamilujete hned při prvním použití. Designový bezdotykový dávkovač tekutého mýdla od značky Simplehuman o objemu 2ml.


Bezdotyková regulace množství mýdla a snadné plnění plnění zásobníku. Logo nálepky se může lišit dle skladové dostupnosti. Jedna dávka obsahuje cca ml, dávkovač pojme cca 5dávek mýdla.


Dávkovač mýdla nástěnný

Nejprodávanější držíme skladem. Preferujete dávkovače skleněné, z keramiky , plastu, chromu nebo imitaci kamene?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения