čtvrtek 31. ledna 2019

Bombička na kolo

Potřebujete rychle nafouknout kolo ? Buďte připraveni na jakoukoliv situaci a pořiďte si náhradní bombičky do hustilky. Nabízíme různé typy pro rychlé a snadné nahuštění plášťů kola - kompatibilní se všemi bombičkovými hustilkami. Na výběr máte i držáky, abyste mohli vozit náhradní bombičky všude s sebou.


Umístíte ho například pod rám nebo pod. Bombička je určena pro horská kola. Vhodná také na treková, městská i dětská kola. Rychlé a účinné nahuštění (méně než vteřin). COmini pumpičky BMP-AirSpee BTL-LeakFix sady lepení a BTL-EasyLift montpáky, vše zabaleno do jednoho balíčku elastickým páskem - kompaktní a lehká.


Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Prodejna, servis a bazar na jednom místě. Jízdní kola jsou náš život!


Auto hustím u pumpy nebo kompresorem. Stala se dosti neuvěřitelná věc. Cestou domů jsem zjistil, že mám prázdné kolo.


Malé, velké, kompaktní, ruční i nožní pumpičky na kolo - z naší nabídky si vybere i ten nejnáročnější cyklista. Nepodceňte náhodu a raději si na cestu pumpičku přibalte, i s náhradní duší. Všechny tyto cyklo pumpičky (49) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Kompaktní a lehká CObompička na pumpování kol, která je ideální pro instalaci na rám nebo sedlo.


BBB COSlimKit BMP-37( bombička ). Ventil se zesílenou gumovou hadicí pro usnadnění huštění plášťů a duší na jízdní kola. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Postřehy a zajímavosti o tomto kole si můžete přečíst níže, závěr ale je, že kolo je velmi příjemným překvapením co se týká jízdních vlastností. Cyklo pumpy - Cyklo pumpy společně s lepením jsou nedílným vybavením každého jezdce. V naší nabídce tak naleznete malé cyklo pumpy, které lze připevnit k rámu kola , ale také velké nožní pumpy. Nakupte u nás Nářadí na opravu kola. Montážní stojany, multiklíče, stahováky a mnoho dalšího nářadí za dobré ceny.


Decathlon Česká republika: Největší výběr. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud potřebujete nový kroužek nebo náhradní díl na pumpičku, v našem eshopu nebo kamenné prodejně v Litoměřicích zakoupíte také.


Sytiče lze snadno vyměnit s originálem. POZOR: Porovnejte konektor zobrazený na fotografii přesně k vozidlu před objednávce. Náhradní bombičky Specialized COjsou vhodné pro většinu typů adaptérů od různcýh výrobců. Dodávána je ve dvou objemech podle použití na silniční nebo horské kolo. Do plastové kraičky s tím lepéním se vleze aji náhradní sponka na řetaz a redukce gdyš chcu dofunět u pumpy.


Naplní 1× CObombička duši na 26×na nějakých psů? Máte doporučení, zkušenosti. This feature is not available right now. Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения