Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají. Z bílků ze zbytkem cukru vyšleháme pevný sníh. Uvařenou cukrovou hmotu přidáme jemně do našlehaného sněhu. Sníh necháme vychladnout.
Vychlazenou hmotu přendáme do cukrářského sáčku a naplníme vychlazené kremrole. Plněné kremrole z listového těsta ozdobíme cukrem moučka nebo čokoládovou polevou a podáváme. V následujícím článku vám poradím, jak rychle přichystat skvělý moučník jako z cukrárny, který vám zaručí úspěch u každé návštěvy.
Jednoduché a rychlé kremrole z listového těsta plněné bílkovým sněhem. Bílkový sníh už dělám asi let stejný, nikdy neubírám cukr ani neměním za třtinový nebo hnědý. Vždyť pokud si dám pár trubiček na vánoce, tak se celý svět nezhroutí. Vzhledem k tepelně neupraveným bílkum doporučuji kremrole co nejdříve sníst :).
Já osobně mám respekt před jídly. Kremrole z listového těsta recepty, které budete milovat. Z těsta si vyválíme plát min. Tématické fráze: listkove testo recepty z lístkového těsta trubicky z listoveho testa sníh do trubiček kremlore lístkové těsto recepty lístkové těsto recept cukroví z listového těsta listove trubicky recept na lístkové těsto formy na trubičky forma na trubičky listové trubičky recept lístkové těsto na kremrole. Každý proužek těsta pak namotejte do lehce se překrývající spirály na pomazanou trubičku (tak, jak vidíte na fotografiích) a konec přimáčkněte k těstu pod ním.
Hotové kremrole klaďte vedle sebe na připravený plech. Trubičky dávejte dostatečně daleko od sebe, těsto během pečení přece jen trochu nabude. Synonymem cukrárny jsou alespoň pro mě právě zasněžené kremrole. Vždyť nejedna cukrárna se jmenuje U Kremrolky. Byla jsem zvědavá, jak složitá je příprava kremrolí.
Ale v cukrárně Amarilis mě převezli – je to jednoduchá trubička z listového těsta plněná krémem z cukrového rozvaru a vyšlehaných bílků. První těsto: Do mísy dáme změklé máslo se 1gramy hladké mouky. Přidáme trochu soli a trochu vody a vypracujeme těsto, které necháme chvíli v lednici ztuhnout. Druhé těsto: 3gramů hladké mouky, žloutky, šlehačku, lžíci octa a trochu vody zpracujeme na těsto.
Tématické fráze: kremrole kremrole z listového těsta kremrole recept recept na kremrole domácí kremrole trubičky na kremrole recept na domácí kremrole video domácí kremrole z listového těsta domácí těsto na kremrole kremlole recept kremrole recept na domaci kremrole listové těsto na kremrole kremole kremrole video těsto na. Obě varianty jsou výborné. Návod na listové těsto naleznete zde – Jak udělat domácí listové těsto, předpis na máslové těsto je uveden níže.
Z listového těsta můžeme také připravovat známé cukrářské zákusky, mezi které jistě patří kremrole , rohlíčky, košíčky a šátečky. Výhoda přípravy z listového těsta je, že si tyto tvary plněné až po upečení můžeme připravit podle našeho vlastního času jako polotovary a plnit je až těsně před podáváním. Jablečný závin pečeme přibližně - minut při teplotě přibližně 1°C. Když má závin zlatavou barvu, tak máme hotovo a můžeme závin vyndat z trouby. Křehký jablečný závin z listového těsta nakrájíme, posypeme cukrem moučka, ozdobíme šlehačkou a podáváme.
Opravdu se jen rozplývají na jazyku. Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře. Listové se mi vzhledem k náplni zdají moc tvrdé.
Otestujte nové sladké recepty z listového těsta Autor: Letní kuchyně Lehký dezert s tvarohovým krémem a jahodami A protože těsto je chuťově neutrální, můžete snadno vyčarovat slané chuťovky i báječné sladké dezerty!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.