pátek 26. července 2019

Policové systémy na zeď

ELEMENT SYSTEM - Regály pro domácnost. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře.


S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. U každého zboží si můžete zjistit. Jednoduchá, dobře vypadající, s dostatečnou nosností, taková by měla být polička na zeď.


KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné police. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Pokud chcete umístit na zeď.


V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti.


Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít. U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou. Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy , které lze upravit dle vlastních potřeb. Máme ale i předem připravená řešení.


Policové konzole si v našem eshopu vybere opravdu každý. Vládní opatření ze soboty 14. Celokovové policové systémy nabízejí množství úložného prostoru, který využijete v pracovně, garáži, suterénu i ve své domácí dílně. Při práci budete mít vše po ruce, každá věc ale zároveň najde po dokončení úkolu své místo.


Sestavení našich regálových systému je otázkou pár minut. Ať už hledáte bytelný kovový regál do skladu nebo třeba kovové police na květiny, na FAVI. Kovové regály unesou všechno!


Regály do domácnosti, dílny i garáže za skvělé ceny. Držák skleněné desky 2x uchyt desky, 2x držák stojky. Specialista na policové regály, regálové systémy a regály na míru.


Police, policové systémy ,Online prodej moderního levného nábytku, sedacích souprav, postelí, kuchyní, koupelen, židlí nebo křesel. Vybavíme Vaše skladové prostory Máme bohaté zkušenosti s vybavováním firemních skladovacích prostor. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd. Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné. I na tento problém máme pro Vás řešení!


Vaše příslušenství lze dát na policové systémy , které umožní umístit všechny další zařízení na zeď pod samotnou televizi. Tyto poličky jsou navíc kompatibilní s krycími lištami na kabely, takže vše bude elegantně schováno a prakticky vyřešeno. Naše policové regále sa ideálne hodia nielen do domácnosti, ale aj do priemyselných priestorov, skladov alebo do priestorov s veľkou výškou. Naše ocelové lišty v různých barevných provedeních využijete na zavěšení regálů, polic, nosníků i policových systémů.


Nabízíme lišty na stěny dvouřadé i jednořadé. Skladovanie a úložné systémy nákup a rezervácia v OBI. Právo na zmeny vyhradené.


Ak chcete na stránke používať všetky funkcie neobmedzene, prosím povoľte použ. Vaše nastavenia prehliadača zakazuje používanie cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения