pátek 12. července 2019

Domaci hruskovy kompot

Podľa veľkosti ich porozkrajujeme na alebo časti. Proto si myslím,že i kompot se zázvorem bude skvělý. Dělám kompot v podstatě úplně stejně, jen hrušky neloupu. Slupka nám nevadí a ušetří to práci.


Málokdo ale slupku v komputu toleruje a koho znám, tak všichni slupky loupou. Hřebíček samozřejmě nesmí chybět.

Vsaďte na následující recept na hruškový kompot. Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Hrušky jsou navíc ovoněné hřebíčkem a skořicí.


Ak ste prihlasení, je automaticky predvyplnený Váš azet mail. Tématické fráze: kompot z hrušek rychlý hruškový kompot recept na kompot z hrušek hruskovy recepty hruškovýkompot kompot s hrusek kompot zavařování hrušek kompot huškovy kompot kompot z hrušek recept hruškový sirup recept kompoty z hrušek vařený kompot z hrušek hruškovej kompot recept hrukovy kompot hruškovej kompot. Co člověk to vlastní názor, jaký je na nejlepší hruškový kompot recept. Hruškový kompot připravujeme z letních nebo podzimních hrušek, které nelze uskladnit na zimu. Někdo dělá hruškový kompot vařený, druhý sází na zavařování hrušek v troubě a třetí nedá dopustit na hruškový kompot bez zavařování.


Někdo má rád teplý hruškový kompot , někdo ho zase konzumuje za.

Hřušky omyjeme, oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jádřince. Vodu přivedeme k varu, hrušky do ní na chvilku ponoříme, potom zchladíme ve studené vodě a necháme okapat. Recept na chutný hruškový kompot se spoustou koření.


Do väčšieho hrnca si dáme zovrieť sirup. Podľa chutí si môžte pridať rum,alebo nejakú aromu. Ja niekedy použijem aj ananasovú esenciu. Ono to nezmení chuť,len troška zavonia za ananásom.


Jablkový kompot plníme ihned do dobře vymytých sklenic, zavíčkujeme vyvařenými šroubovacími víčky, otočíme sklenici vzhůru nohama a necháme vychladnout. Kdo má obavy, může naplněné a dobře uzavřené sklenice s jablečným kompotem nechat ještě projet myčkou alespoň na °C. Tématické fráze: kompot ze švestek zavařovani švestek kompot jak zavařit švestky zavarovani svestek šveskový kompot kompot z švestek švestkovýkompot zavařujeme švestky zavařování švestek na kompot zavařujeme švestky nejlepší recept švetkový kompot kompot ze švestek recept švestový kompot kompoty zavařit švestky.


Vložíme je do rendlíku, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme 7ml vody. Přidáme zbylé suroviny a přivedeme k varu. Stáhneme oheň na třetinu a vaříme přibližně minut, dokud nejsou hrušky měkké. Pokud připravujete hruškový kompot pro děti, použijte skořici celou, abyste ji po dovaření (spolu shřebíčkem) mohli odstranit. Rovněž doporučujeme snížit množství použitého cukru, protože hrušky jsou velmi sladké samy o sobě.


Poté je pokapeme citronovou šťávou, aby nám nezhnědly. Svaříme vodu s cukrem, až se ve vodě rozpustí. Povaříme s kořením 2–minuty.

Kousky hrušek plníme do čistých suchých sklenic a zalijeme. Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Zralost – má na barvu kompotovaných hrušek zásadní vliv.


Kompot hruškový - cítíte tu vůni?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения