pátek 5. července 2019

Oprava pračky praha 4

Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Oprava Vaší pračky je vždy rychlá a levná, za rozumné ceny bez příplatků a bez DPH - viz. Provádíme opravy praček téměř všech značek. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.


Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič.

Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky , myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Od té doby se rozšířil sortiment servisovaných spotřebičů z původních oprav pračky o myčky, sušičky, elektrické a plynové sporáky a digestoře. Zaměřujeme se hlavně na záruční a pozáruční opravy uvedených značek: Beko, Blomberg a Malber.


Dále pak na pozáruční opravy značek: Electrolux, AEG a Zanussi. Dnešní automatické pračky jsou poměrně složitá zařízení se širokým spektrem závad. V zásadě je možné uvést, že: - celková cena diagnostiky závady, či běžné jednoduché opravy bývá 4až 57- Kč, při náročných opravách 6až 78- Kč dle ceníku (k předložení) cena příp. Možnost online objednání.


Praha a okolí od 50kč.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TAVIS - opravy a prodej šicích strojů, Martin Zuska - Šicí stroje, TAVIS,. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Servis a oprava elektrospotřebičů. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na opravy praček, servis elektrospotřebičů. Opravy praček provádíme výhradně v bytech zákazníků. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Opravujeme pračky bokem i vrchem plněné, všech šířek i značek.


Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. U některých značek je nutno pračku dovézt do opravy k nám do servisu kdy je třeba demontovat celou nádrž. Základní sazba za výjezd našeho odborníka je minimálně 7Kč. V případě opravy pračky je výjezd technika zdarma. Naše priority jsou potřeby zákazníka.


Budeme rádi, pokud kvalitu našich služeb vyzkoušíte. V jiné lokalitě po dohodě. Ceny oprav se snažíme srazit na možné minimum, a pokud je to technicky možné, nevyužíváme rychlou cestu výměny celého a drahého elektronického modulu, ale vyměníme jen vadnou součástku.

Prodej praček, myček a lednic a elektrospotřebičů pro domácnost. Zajišťujeme zapůjčení náhradní pračky. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Oprava pračky Whirlpool a recenzí z vašeho okolí.


Pan Macourek k nám přijel na opravu pračky , kdy bylo během první návštěvy zjištěno, že oprava je nerentabilní. Ochotně pomohl vybrat nový spotřebič, který doporučil dle svých zkušeností, sám zakoupil, přivezl a nainstaloval. Elvis-elektroservis - Prodej, opravy a servis elektrokol. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


A P ALBI - PRAČKY ALBERT ČERVENKA. Prodáváme vysavače, čističe vzduchu, žehličky a varné konvice, kávovary i mixéry, kompaktní vestavné spotřebiče či mikrovlnné trouby, odsavače par a sporáky, pračky i myčky, ledničky a další. SERVIS, OPRAVY a NÁHRADNÍ DÍLY na pračky , myčky, sporáky OPRAVY PRAČEK, SERVIS PRAČEK, OPRAVY MYČEK - PRAHA. Poskytujeme kompletní servis, opravy a poradenství, zapojení nových spotřebičů. Prodáváme náhradní díly na pračky , myčky, sušičky, sporáky, trouby.


Výměna ložiska u pračky Vyměníme ložiska v pračce. Chci objednat Jak rozpoznám vadné ložiska?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения