čtvrtek 11. července 2019

Festival kávy hradec králové

Pokud plánujete program na víken můžete se inspirovat naší pravidelnou páteční pozvánkou. První ročník festivalu, který přinese návštěvníkům chuť kávy v samotném centru Hradce Králové. Těšit se můžete na prezentaci lokálních pražíren, přednášky o kávě, prostor doplní i cukrářské výrobky a čokoládovna Jordis. Tento víkend se v Hradci ponese ve znamení čerstvě upražené voňavé kávy.


Jaké akce se konají tento víkend v Hradci Králové ? Na sobotním festivalu ji můžete nejen ochutnat, ale také se ji naučit…. Festival kávy a jazzu pá 14. Spojení vskutku harmonické. Hudebnímu lineupu vévodí Ondřej. Na festivalu zazní hudba z období romantismu s hudbou klasickou v podání našich i zahraničních významných koncertních umělců, jako jsou sólistka Národního divadla v. Vítejte v našem obchodě.


Milujete vůni čerstvě upražené kávy ? Stejně jako víno, tak i káva nabízí jemné odstíny v chuti v závislosti na jejím původu. Různé způsoby pražení kávových zrn spolu s různými původy pak nabízí nepřeberné množství chuťových kombinací. Jesen je mikro pražírna kávy z podhůří zamlžených jesenických hor, která vznikla hned vedle naši malé rodinné kavárny Pikola v historickém centru Šumperka. V kavárně nabízíme výběrovou kávu právě z naší pražírny, limonády a naše dezerty z poctivých a lokálních surovin. Spojuje nás láska k dobré kávě.


Královská pražírna vznikla na základě mnohaletých zkušeností s prodejem a přípravou kávy , pravidelnými degustacemi a kurzy pro začínající i zkušené baristy pod jménem rodinné firmy Mlsoun z Hradce Králové. Již let Vám přinášíme to nejlepší ze světa chutí kávy , čokolády, vína a jiných delikates. Find live music near you. Domácí obědy v hezkém prostředí v Hradci Králové od 7-. WiFi, parkování a zahrádku máme.


Díla hudebních mistrů v podání našich i zahraničních významných koncertních umělců. Vzhledem k bezpečnostním opatřením, které přijala vláda v souvislosti s šířením koronaviru, byla řada akcí omezena, přesunuta na náhradní termín nebo zcela zrušena. Vstupné stojí 2korun. Café festival v Hradci Králové.


VIP bar (you can meet artists, staff or festival partners there), fast track entrance, VIP parking, admission to VIP zones, nonstop access to festival area. Gastro zážitky pro všechny generace - družíme se s Nábřežím gurmánů. Těšte se na desítky stánků, ze kterých si v. Letos jsme si pro vás připravili nabitý program, kdy si každý den můžou…. Hradec Králové Chilli celý den v gastronomii, produktech, přednáškách, mezi lidmi. Dvojici Voskovec a Werich mají diváci spojenou hlavně s inteligentním, svérázným a osobitým humorem.


Ne vždy je život komiků šťastný a jednoduchý. Jsme si vědomi, že mnozí z Vás mají zakoupené vstupenky na koncerty, které jsme museli zrušit nebo případně, kde to bylo možné, i přesunout. Prodejna otevřena od úterý 14. Zasílání objednávek funguje beze změny. Doprava zdarma nad 29-.


Naleznete v něm vše potřebné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения