čtvrtek 4. července 2019

Plastové skříně do dílny

Plastové skříně do dílny

Díky tomu jsou vhodné do interiérů, garáží, ale i jako zahradní nábytek na terasy. Naše plastové skříně si díky snadné údržbě a omyvatelnému materiálu získávají oblibu také u zákazníků z často zaplavovaných. Policové, zahradní plastové skříně vhodné na zahradu i do dílny oblíbené díky své vysoké kvalitě - doprava je zdarma.


Plastové skříně do dílny

Pokud hledáte odolnou venkovní plastovou skříň na ABSTORE. Jejich výhodou je, že jsou odolné vůči rozmarům počasí jako je déšť, nebo slunce, takže vydrží i ve venkovních prostorech dlouhé roky a to díky speciálnímu modernímu materiálu s UV filtrem. Tyto plastové skříňky doporučujeme na balkon, terasu, na zahradu, případně do dílny , sklepa, spíže apod. Nabídka plastového nábytku (převážně plastových skříní) viz náhledy níže.


Skříně z plastu a plastové bedny z naší nabídky najdou uplatnění jako praktický nábytek do garáže, dílny ale třeba i na zahradu a do kanceláře. Nakupte si praktický a odolný nábytek do bytu, na zahradu, na balkón, i do dílny a garáže. Univerzální dílenské skříně se vyznačují masivní konstrukcí z kvalitního ocelového plechu tl. Plechové nebo plastové skříně do dílny jsou vybaveny Q-SYSTEM perforovanými panely. Můžete si vybrat malé plastové skříňky, nebo velké skříně s mnoha poličkami a přihrádkami.


Plastové skříně do dílny

Hodit se tak bude do každé firmy, kde má mít vše své místo. Zde naleznete inzeráty s tématikou nábytek do dílny. Právě prohlížíte obsah.


Jsou vhodné k uschování nástrojů, nářadí apod. Možnost nástěnného upevnění, které zvýší bezpečnost. Regál je vyroben v Itálii. Výborný pomocník pro skladování. Vhodný do dílny , sklepa komory.


Plastové skříně do dílny

Další plastové výrobky jako jsou boxy a organizery se hodí jak do dílny , tak i dalších prostorů, kde potřebujete ukládat nářadí, nástroje a materiál pro domácí a. Boxy na šroubky a organizéry. Vzhledné plastové skříně řady Logico se vyznačují systémem Security Lock Off pro snadné nastavování polic, dokonale přilnavými rukojeťmi, možností vkládání úložných boxíků a také praktickým spojovacím systémem (ke spojení skříní navzájem) či uzamykatelností na visací zámek. Barevné stohovatelné úložné boxy se zavíráním na klip boxy díky.


Díky své barvě se hodí i jako pomocná stolička do koupelny na odkládání věcí či jako pomocník do vyšších pater skříní v pokoji. Uvnitř skříně naleznete tři police, které můžete variabilně umístit. Nosnost každé znich je maximálně 15kg. Montáž skříně spolicemi zabere přibližně deset minut. Skříň je vybavena pevným očkem, pro připevnění visacíhozámku.


V této sekci se nachází veškerý nábytek do dílny , dílenské skříně různých velikostí, rozmanité sestavy dílenských stolů, které se vám mohou hodit pro praktické uskladnění nářadí a jiných komponent ve vaší domácí i profesionální dílně. Kvalitní dílenský nábytek. Na podobných místech oceníte jejich funkčnost, odolnost a reprezentativní vzhled. Dílenské skříně na nářadí 20. Do zásuvek lze jako příslušenství dokoupit děliče pro uspořádání nářadí.


Pokud využíváte v dílnách a provozech PC techniku, nabízíme také speciální skříně pro uložení výpočetní techniky, které zabraňují vniknutí prachu do počítačů a příslušenství. Plastové Euro přepravky 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения