středa 10. července 2019

Průmyslový vysavač nilfisk

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Průmyslový vysavač nilfisk

Just great deals and the lowest prices for your desired product. Join the hunt for the best prices and bargains on Pricehunter. To znamená, že se vysavač velmi rychle. VIPER LSU 1je profesionální mokro-suchý vysavač LSU 1má nádrž s objemem litrů a vysavač je poháněn jedním sacím motorem.


Snadná bezprašná výměna filtru. Varianty až do třídy prašnosti H. Nilfisk vysavače profi. Stavební vysavač najde využití v dílnách, průmyslových halách a dokonce i na stavbách.


Vyznačuje se malými rozměry,. Průmyslový vysavač , na rozdíl od běžného vysavače, vyvíjí vyšší sací výkon, je robustnější a má odolnější konstrukci. Michal Dvořák s petrem Rychlým vám názorně ukáží, proč v dílně nepoužívat manželky vysavač do ložnice a zda je možné vysávat popel nebo vodu.


Můžete jej využít v situacích, kdy je na podlaze vylitá voda, bahnitá zemina v umývárně, listí a prach na terase nebo hobliny a piliny v dílně. Všechny informace o produktu Vysavač NILFISK BUDDY II 1 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze NILFISK BUDDY II 12. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je to lehký vysavač pro profesionály v průmyslu, nebo stavebnictví s polo-automatickým oklepem filtru, ergonomickým designem a možností jednoduchého odkládání příslušenství.


Online prodej Průmyslové vysavače - kompletní nabídka úklidové techniky a strojů. Využití : Velmi výkonný dvoumotorový stroj pro každého, kdo potřebuje vysávat těžké úlomky a nečistoty. Je vybaven 70l nerezovou výklopnou a vyjímatelnou odpadní nádobou v ocelovém rámu s možností vyprázdnění jednoduchým vyklopením bez sundavání z rámu.


Vše od čištění skladišť až po kovový průmysl. S inovativním filtračním systémem, zvýšeným výkonem a robustní konstrukcí, tato řada představuje vynikající řešení pro profesionály, kteří potřebují spolehlivý vysavač. Jak vybrat průmyslový vysavač.


V běžné domácnosti průmyslový vysavač jen těžko upotřebíte, naopak v dílně, průmyslové hale nebo třeba na stavbě půjde o nedocenitelného pomocníka. Jde o specialisty pro profesionální mokré i suché čištění povrchů. Scheppach ASP ES (2) Přidat do porovnání. O úklidové a čistící technice víme vše! Vážení zákazníci, v případě, že hledáte konkrétní zboží a my jej nemáme v našem e-shopu, neváhejte nám zavolat.


Vysavač je vybaven indikátorem znečištěného filtru, funkcí foukání a elektronicky asistovaným oklepem filtru. Můžete si tak vybrat malý domací vysavač , kompaktní dílenský vysavač , vysavač na vodu, profesionální dílenský vysavač , průmyslový vysavač či agregáty pro trvalé odsávání. Jeho přednostmi jsou vysoký výkon, velká jímka na nečistoty a odolná konstrukce s technologií průmyslových vysavačů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения