úterý 9. července 2019

Dřevěné sudy na pivo

Dřevěné sudy na pivo

Soudky na pivo nemusejí být vždy jen kovové. Nemusejí to také být jen klasické jednorázové plechovky na více litrů piva. Nabízíme krásné dubové a akátové soudky.


Dřevěné sudy na pivo

U každého soudku si můžete vybrat typ obručí a pípy. Vyrábíme soudky různých velikostí. Představte si tu idylku. Láhve na pivo Láhve na džusy Fliptop láhve, víčka a špunty. Přinášíme Vám řadu kvalitních profesionálních sudů, vyráběných v třetí největší truhlářské firmě na světě!


Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna. Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem. Tak máme záruku toho nejkvalitnějšího materiálu. Vychutnejte si prvotřídní pivo s panem Cibichem na etiketě!


Světlý ležák zlatavé barvy s příjemnou stupňovitostí 1 hm. Popis: VINEA CERAMIC FUZION je dřevěný sud na víno vyrobený z francouzského dubu, pálený keramickou metodou. Přináší výrazný aromatický profil orientovaný na sladkost a respektování ovoce. Dovolte vašemu vínu zrát v dřevěném sudu. Některé odrůdy se příjemně rozvinou ve francouzském dubu, jiné se pěkně snoubí s americkým či slavonským dubem.


Možností je celá řada, proto je naše nabídka velmi široká. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10.


Dřevěné sudy na pivo

Používáme výhradně dubové dřevo, které vyrostlo na vysočině. Toto dřevo má ideální tvrdost a sudy jsou pak tvarově, teplotně i barevně stálé. Dalším materiálem, ze kterého vyrábíme soudky, je akátové dřevo. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud?


Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Staré dřevěné sudy s trubkou pro pivo. Dřevěné sudy na vozíku. Sto let staré osmimetrákové sudy , které jsou vyrobené z dubů ze Slovenska a Sýrie, používá pivovar pouze v turistickém skanzenu. Dýně na slaměné a dřevěné barel.


Nové už Prazdroj nevyrábí. Mění se pouze shnilé dřevěné dužiny. Posledních kvasných dřevěných kádí využívá podnik k výrobě piva také už jen v turistickém skanzenu. Na predaj nove drevene dubove sudy.


V cene su aj kohutik a podstvec(od 5L - do L). Nove s pozinkovanymi obruca. Sudy na míru V případě zájmu o sudy s objemem nad litrů nás prosím kontaktujte telefonicky nebo e-mailem 3-4. Návod k použití Umístěte sud na stojan a nasaďte kohoutek do čelního otvoru, stačí našrubovať pokud se jedná o. Drevené sudy , vyrobené ručne z dubového dreva. Naše dubové sudy sú bez pridanej chemickej úpravy.


Výborné na dozrievanie vína s uchovaním jeho vône, farby a chuti. Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения