pondělí 8. července 2019

Restaurace lindr

Venkovní krytá kuželna je vám k dispozici během otevírací doby restaurace , dráhu je možné si zarezervovat předem. At Restu , we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. This web uses cookies to provide services, personalize ads and analyze visitor behavior. Vše je připravováno v otevřené kuchyni před vašimi zraky.


Bohatou nabídku lahodných nápojů a pokrmů i prvotřídních piv z vlastního pivovaru si můžete vychutnat. Mimo pivovaru, restaurace , sálu s jevištěm se zde nachází i wellness zóna, penzion, víceúčelové sportovní hřiště pro letní i zimní sezónu, posilovna nebo třeba kuželna. Podstolové pivní chlazení je vždy použito v kombinaci s výčepním stojanem. Pivní chlazení je možno umístit pod výčepní stůl nebo kamkoliv do prostoru baru či restaurace.


Voda v těchto zařízeních slouží k přenosu chladu na pivní vedení a také jako akumulátor chladu. Nabídka piv: Lindr Dubák, Lindr Dubák 12°Polotmavý, Dubák 12°Polotmavý, Budějovický Budvar 12°Nefiltrovaný Speciál, Lindr Mžaňák 12°, Mžaňák 12°, Lindr Mžaňák, Lindr Šípek 10°, Lindr Lhoťák, Lindr 12° Dubák, Lindr 10° Šípek, Lhoťák 1 Lindr Lhoťák 10°, Lindr 10° Lhoťák, Lindr Šípek, Svijany Vozka. Celkem dobré světlé výčepní pivo sladové chuti, ochutnané 7. Lindr v Mžanech, který se tak stal mým 272. Stisknutím tlačítka Odebírat informace uděluji výslovný souhlas společnosti LINDR.


Pivovar Lindr - Mžany 2 Mžany. Tento souhlas je udělován na dobu neurčitou nebo do. Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto chladiče. Restaurace je hezky zařízená, moderní, s dominující měděnou varnou a velkou dřevem zatápěnou pecí. Obsluha ( - velmi dobré): Milá, příjemná, rychlá – jen některá piva jí při čepování pěnila, což je otázka jestli nebyl problém piva.


Nejnovější alba v galerii. U některých typů chlazení na pivo LINDR se kombinuje kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Luxusní chlazení je vhodné jako designový doplněk kuchyně, baru, restaurace.


Prodám výkonné hospodské chlazení na pivo lindr CWP 2z rozprodeje restaurace. Více fotek poskytnu později. Konkrétní specifikace na stránkách výrobce lindr.


Luxusní pivní chlazení LINDR je určeno pro náročnější zákazníky se specifickými požadavky na vzhled chlazení na pivo. Součástí moderního univerzálního komplexu je kromě pivovaru také restaurace , sál s divadelním jevištěm, dětské hřiště, wellness zóna s privátními pivními lázněmi, penzion, víceúčelové sportovní hřiště pro letní i zimní sezónu, posilovna a kuželna. Zdařilo se úspěšně zkombinovat prostory původní stavby s moderním vybavením interiéru. Restaurace nabízí kromě piva domácí kvalitní kuchyni, jejíž přípravu můžete přímo sledovat. Practical is the fact that you can very quickly hop from Bratislava to Vienna and vice versa.


Restaurace lindr

Regardless of whether you travel on the Danube or by train, the trip from city center to city center takes approximately hour. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace , občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy. Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete. Uzasna masina pro kazdou prilezitost, jak uz domaci oslavu, bary, podniky, restaurace a hospody. Výčepní zařízení luxusní – luxusní stylové zařízení pro bary a restaurace nebo i náročné zákazníky pro domácí použití Nabízíme kvalitní špičková výčepní zařízení a sestavy značky LINDR , jejíž chladící technologie je o výkonnější, než je její elektrický příkon.


Záměrně jsme vyjmenovali akce, které se týkají více lidí a to z důvodu, že s nimi souvisí nejen dobré jídlo, ale i pití. A vzhledem k zaměření našeho portálu je jasné, co vám doporučíme… Ano, je to pivní chlazení. WEB PRO RESTAURACE Nový web pro restaurace RADY, NÁVODY, KATALOGY.


Restaurace lindr

Stojan Lindr SOUDEK 2xkoh. Přístroj udělá radost především těm zákazníkům, kteří si potrpí na precizně provedený a oku lahodící design. Kompletní včetně výčepníc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения