pondělí 29. července 2019

Víčka na med

Originálními barevná víčka na sklenice. Víčko na sklenici s medem je důležité, nejenom pro uzavření sklenice, ale plní i estetickou funkci. Víčka na sklenice na včelí med.


Ke každé sklenici s medem samozřejmě patří víčko, a to pokud možno nové. Společně s etiketou tvoří kompaktní vzhle který je pro prodej medu též velmi důležitý.

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány.


Pěkná víčka určená na sklenice Včela 7ml a Soudek 4ml. Pro prodej medu byste měli vždy koupit vhodnou novou sklenici. Lžíce na med nabere mezi své disky velké množství medu.

Ochranný disk na rukojeti umožňuje, že nástroj může být umístěn na okraj sklenice a zbylý med může zkapat zpět do sklenice s medem. Facette 7ml, Fass 7ml, Facette 5ml a Facette 4ml. Víčko je se závitem TO6 tedy je určeno pro sklenice na med o obsahu 3ml, ap.


Připravili jsme pro Vás veškeré potřebné náčiní pro plnohodnotnou práci s medem, mezi které neodmyslitelně patří různé nádoby na med , cedníky, odvíčkovací talíře, sklenice, víčka atd. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V našem obchodě si můžete vybrat z mnoha barevných provedení. Sáhnout můžete po klasických bílých víčkách, ale svůj med můžete ozdobit za pomoci víček s různými obrázky, například včeličkami. Zde najdete všechny druhy víček, které si můžete u nás na prodejně zakoupit.


Prodáváme jak víčka na velké sklenice typu TO tak na menší sklenice typu TO nebo víčka na lahve na medovinu. Sedláčka a tak máme i stejné ceny. Proto neváhejte a zavolejte! Vybírat můžete ze sklenic různých velikostí pro 1ml až 7ml medu.


Ještě zajímavější bude váš med , pokud zkombinujete obrázek na víčku s vhodnou etiketou a designem. Nad kg sluzbou PPL Sprint viz ceník dopravy. Nádoby a obaly na med Vážený zákazníku, na sklenice při osobním odběru si vezmte přepravky ,krabice svoje,protože máme krabice jen na zasílání přepravní službou.


V naší nabídce naleznete nádoby z těch nejvhodnějších materiálů pro uskladnění medu, kterými jsou sklo a potravinářské plasty.

Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Následující víčka na med můžete objednávat jak samostatně, tak po celých krabicích.


Chcete-li objednat celé balení, objednejte 7ks. Víčko na med Víčko se závitem TO-vhodné na sklenice s průměrem hrdla mm, tj. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Etikety na med pro včelaře. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v. Obaly a nádoby na med K udržaniu správnej kvality medu je nutné med správne skladovat.


V tejto kategórii nájdete bežné včelárske potreby určenej k uskladňovanie medu či manipuláciu s týmto hodnotným včelím produktom. Zavařovací víčka s potiskem (litografií) - obrázkem různých motivů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения