pondělí 22. července 2019

Domácí lučina mimibazar

POTŘEBNÉ PŘÍSADY Našla jsem na FB. Domácí lučina je dobrá,také dělám,ale máte nějaký nepoměr mezi jogurtem a šlehačkou. Moj sef ho nazval, ze je neslusny. Ked som sa cudovala, tak sa ma jedna kolegynka opytala, ze ako asi by som sa tvarila ja, keby ma on nukal muzskymi prednostami:).


Domácí lučina mimibazar

Cisto suchy anglicky humor :(. No a dalsia kolegynka konstatovala, ze to je asi tak jej velkost -:). Nakoniec si vsetci pochutnali a ako vzdy pochvalili homemade cake ( domaci kolacik). Inzertní server a online bazar, inzerujte zdarma.


Prodej nového i použitého zboží - oblečení a obuv, nábytek, elektronika, auto doplňky, knihy, potraviny, drogerie. Správně má být v receptu smetana, ale třeba to má paní vyzkoušeno s něčím jiným. Lučina už je pěkně drahá. A jako domácí je čerstvá a může být třeba bez soli pro kojence. To je pro něj moc vhodné jídlo.


Jen je potřeba doplnit vodou do celkového potřebného množství na zadělání. Jednoduchý a osvědčený recept na tu nejlepší domácí lučinu. Navíc si můžete tento lahodný a jemný smetanový sýr ochutit dle vlastí chuti. Na ochucení můžete použít například čerstvé bylinky nebo třeba medvědí česnek. Ahoj, domácí lučinu používám ve velkém, počínaje pomazánkami a konče náplní do dortů, zkrátka všude, kde je v receptu “smetanový sýr”.


Smetanu nešlehám, jen smíchám s jogurtem, trochu osolím a nechám vykapat. Výsledkem je cca kg lučiny – záleží, jak dlouho kape. Jogurt je bílý, smetana bílá a plena růžová. Máte s tím někdo zkušenost ? Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.


V misce si pečlivě smícháme jogurty s kysankou, osolíme. This feature is not available right now. Please try again later. POTREBNÉ PRÍSADY Kravské mlieko,syridlo POSTUP PRÍPRAVY Kravské sladké mlieko-ja dávamlitrov-zohrejeme asi na takú teplotu,aby sme si nepopálili ruku. Tématické fráze: domácí lučina podle hrušky pomazánka z lučiny ladahruska tncz nova levné recepty ládi hrušky lučina vláďa hruška tn.


Ja totižto rukou skúšam. V deci vody si rozriedime syridlo. Toho dáme za malú mocca lyžičku. Vlejeme do mlieka a zamiešame. Necháme stáť,nemiešame asi minút.


Milujeme na křupavém chlebíčku, který je taky domácí. Smíchaný jogurt s kysankou do něj vlijeme. Překryjeme cípy, přikryjeme poklicí a dáme.


Všechny tyto tři ingredience promícháme v misce. Do velikostně vhodného sítka si dáme mul nebo jemné plátýnko a obsah misky přelijeme do sítka, které umístíme do misky nebo kastrůlku tak, aby se spodek sítka nedotýkal dna. Kdo by neznal smetanový termizovaný sýr vyrobený ze smetany. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.


Domácí lučina mimibazar

A v poslední době se roztrhl pytel s mnoha příchutěmi – bylinková, česneková, uzená atd. Jen málo ingrediencí potřebujete na výrobu domácí lučiny. Pilotní díl našeho kulinářského běhu jsem se rozhodl věnovat domácí lučině z jednoduchého důvodu - došla mi zásoba.


Připravíme si vhodný hrnec nebo mísu, kam se vejde ce. Takže sem si připravil něco dobrého k sně. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Jen tak mezi dva pořádné plátky chleba, trocha zeleniny a je hotová svačina.


Domácí lučina mimibazar

Co by jste řekli tuňákové pomazánce z domácí lučiny, kaparů a jarní cibulky? Pokud k tomu přidáte nejlépe domácí kváskový chléb, tak budete za hvězdy. Výsledku dnešního počínání klidně můžete říkat domácí lučina.


Ale protože jistě stojíte o rozšíření obzorů daleko za hranice vašeho pozemku, vaší obce, vašeho kraje a dost možná i naší vlasti, seznámím vás s něčím, co se jmenuje labneh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения