pátek 26. července 2019

Concept ck 7070

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hravě zastane funkci fritézy, parního hrnce , kontaktního grilu, pomalého hrnce , přenosného grilu a pánve. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden. Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento. Pro snadnou údržbu je plně rozebiratelný a je velmi úsporný na prostor v kuchyni.


Novinka ve světě vaření, která šetří místo a čas. Jeden hrnec dokáže nahradit fritézu, parní hrnec, kontaktní gril, elektrický hrnec pro pomalé vaření, přenosný gril a elektrickou pánev. Pre jednoduchú údržbu je plne rozoberateľný a je veľmi úsporný na priestor v kuchyni.

Chcete vedieť, či je cena 59. Celkom sedem druhov prípravy pokrmov totiž dokáže pokryť každodenné nároky na varenie. Inovatívny multifunkčný hrniec značky Concept vám dodá inšpiráciu na varenie na celý týždeň. A pritom bude stačiť jediný prístroj.


Okrem funkčnosti po stránke prípravy pokrmov, je ale tento prístroj praktický aj na údržbu a ovládanie. Niektoré časti možno totiž rozobrať a. Kromě funkčnosti po stránce přípravy pokrmů, je ale tento přístroj praktický i na údržbu a ovládání. Některé části lze totiž rozebrat a umýt v myčce.


Multifunkční hrnec nabízí fritézu, parní hrnec, kontaktní a přenosný. Díky nepřilnavému povrchu se pokrmy nepřipálí, v kuchyni zabere jen minimum místa a lze jej umývat v myčce nádobí. Az eszközzel egyszerre lehetséges főzés, sütés, olajban sütés, párolás, olvasztás és grillezés.


Az edényhez sütőkosár és rácsgőzölgő mellett egy 6 villából álló fondüszett is tartozik. Ušetríte peniaze za nákup mnohých spotrebičov. Zaberie oveľa menej miesta. Je vhodný aj na chatu alebo chalupu.


Odolný povrch vnútornej nádoby umožňuje prípravu. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.

Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit. Hrnec 7xje vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné.


Uživatelské dotazy a diskuze: Aká je úprva vaničky,je tam teflón? Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týk á. Sport a outdoor Hobby a zahrada MAXI Drogerie Beauty Hračky Kn. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения